Sæt farve på tilværelsen med lækker mad  

Det er svært at komme udenom, at mange danskere i dag har en meget travl hverdag. Det er ikke kun i børnefamilien, at der er godt med fart på, når det kommer til både arbejde, familie, fritidsinteresser og meget andet. Mange af os holder dog af netop at have noget at tage os til. Men det betyder ikke, at vi ikke også kan få brug for at sænke tempoet en gang imellem – f.eks. når vi nyder et lækkert måltid sammen med dem, vi holder af.

Et veldækket bord med alt der hører til – frem med salt og pebersættet

Et lækkert måltid bliver som regel samtidig servereret ved et stort bord. Og skal man gøre endnu mere ud af oplevelsen, sørger man naturligvis også for, at det er et veldækket bord. Så frem med salt og pebersæt, de smukke tallerkner, de gode vinglas og lysestagerne.

Borddækning kan – som du nok godt allerede selv kan forestille dig – komme i mange forskellige udformninger. Udtrykket på bordet kommer i høj grad både an på den pågældende anledning men også både på menneskerne omkring bordet og det individ, som har stået for den smukke og indbydende bordopdækning.

Madens betydning i vores liv

På et helt grundlæggende plan så har vi mennesker brug for mad. Men i dag er der også et stort behov for god mad. Og nogle vil nok også mene, at der er et voksende behov for at kunne nyde denne mad med mennesker, som vi holder af.

Det velopdækkede bord, det helt rigtige salt og peber sæt og den lækre mad er bare elementer i hele oplevelsen, som vi kan have set frem til i længere tid. For det er svært at overse, hvor vigtigt det er for os mennesker at kunne sætte os omkring et bord, med dem vi holder lidt ekstra meget af.