Opnå effektivt og hurtigt vægttab med en keto måltidskasse

Mange danskere drømmer om at smide en del af de overflødige kilo fedt, så både udseendet og sundheden bliver forbedret. Det er dog ingen hemmelighed, at det kræver mange kræfter, meget tid og meget overskud at opnå vægttab – især hvis du vil opnå gode resultater ved at ændre i din kost.

Det behøver dog ikke at være besværligt at sammensætte en smart kostplan, der hjælper dig godt på vej med dit vægttab. Mange danskere har oplevet imponerende resultater med LCHF-kosten og keto-diæten, og med en keto måltidskasse slipper du for at skulle handle ind og opfinde alverdens retter; madvarerne og opskrifterne bliver nemlig sendt direkte til din hoveddør.

Lækker keto måltidskasse fra Bonzo der giver dig mulighed for at lave sund og nem mad, på kort tid. Deres måltidskasser indeholde oftes 3 simreretter, 2 ragout, 2 tomatsauce retter og 1 xl produkt. Læs mere på deres sider her

Med proteinkassen fra aarstiderne, får du en lækker og varieret måltidskasse, som er smækfyldt med proteiner og hvert måltid er efter deres 80/20 princip – Det betyder at 80 % af råvarerne komme fra planteriget. ( Kassen indeholder aldrig Ris, Pasta, Kartofler som har højt indhold af kulhydrater.)

Hvad går keto ud på?

Du er sikkert stødt på udtrykket ”keto” før – og med god grund. Mange danskere sværger til denne specielle diæt, som hjælper kroppen godt på vej med at forbrænde det overflødige fedt på kroppen. Keto minder i høj grad om LCHF-kosten, som går ud på at minimere indtaget af kulhydrater til fordel for fedtstoffer. Keto-diæten tager dog skridtet lidt videre, da formålet er at komme i en tilstand, der kaldes ”ketose”.

”Keto” er nemlig den danske forkortelse for ”ketogenic diet”, og når du opnår ketose-tilstanden, har du vænnet kroppen til at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater. Kroppen omdanner langsomt fedtstoffer til ketonstoffer, og du får på den måde din energi fra fedtstofferne og ikke kulhydraterne.  

Keto-diæten kræver ressourcer

Keto-diæten og LCHF-kosten er altså en effektiv genvej til at forbrænde mere fedt. De fleste danskere kan dog skrive under på, at det også er en besværlig vej, da det kræver mange ressourcer, tid og overskud at indrette sit liv efter keto-diæten.

Keto-diæten er meget anderledes fra den typiske måde, danskerne sammensætter deres kost. Med keto skærer du nemlig alle kulhydrater fra – for eksempel brød, pasta, ris og slik – og erstatter pladsen på din tallerken med kød, fisk, ost, æg, olier, gulerødder, avocado, nødder og bær.

Du skal vænne din hjerne til at acceptere fedtstoffer som det vigtigste næringsstof, mens rugbrød er et no-go. På samme tid skal du også lære en masse nye og velsmagende opskrifter at kende, og din bankkonto vil tydeligt mærke, at du køber mere dyrt kød ind.

Slip for besværet med en keto måltidskasse

Du behøver dog ikke at lære en masse nye retter udenad og sætte hele din opsparing af til at købe kød og nødder. Hvis du vil slippe for meget af besværet ved at leve efter en keto-diæt, kan du lade professionelle kokke sammensætte en madplan til dig, som du kan følge uge efter uge. Hvis du tegner abonnement på en keto måltidskasse, vil du formentligt spare en masse tid og penge på længere sigt.

En keto måltidskasse er ligesom en LCHF måltidskasse, som mange danskere i dag allerede abonnerer på. Du modtager en måltidskasse med friske råvarer, og ud fra en skræddersyet madplan kan du sammensætte en keto-diæt, som hurtigt vil føre din krop ind i den fedtforbrændende ketose.

Hvad er en keto måltidskasse?

Måltidskasser er blevet utroligt populære i løbet af de seneste par år, og det er der mange gode grunde til. Med måltidskasser behøver du ikke at spilde tid på at handle ind og lægge madplaner for hele familien; i stedet kan du overlade alt besværet til professionelle kokke, som sammensætter en kasse bestående af friske råvarer, som du kan lave retter af.

Du kan vælge imellem mange forskellige måltidskasser, der dækker forskellige behov, og mange firmaer tilbyder også en keto måltidskasse. I denne måltidskasse er der fokus på råvarer med højt fedtindhold og stort set ingen kulhydrater, og der vil opskrifter med, så du nemt kan sammensætte delikate retter. En keto måltidskasse er altså en nem løsning, hvis du vil opnå en keto-diæt uden store omkostninger og tidsspild.

Hvad er der i en keto måltidskasse?

Der findes forskellige typer keto måltidskasser, der dækker forskellige behov. Hvis du er typen, der helst ikke vil bruge for lang tid ude i køkkenet, kan du for eksempel finde keto måltidskasser, der består primært af færdigretter. Hvis du derimod elsker at svinge forklædet om livet og blære dig med dine kokkeevner, kan du også få keto måltidskasser, som primært indeholder råvarer, du kan selv kan skabe måltider af.

Fælles for alle typer keto måltidskasser er, at fokusset ligger på fedtholdige råvarer. Det betyder altså, at du vil modtage meget kylling, fisk, bacon, nødder, avocado og sunde grøntsager, mens du må se langt efter brød og pasta.

Hvor mange måltider er der i en keto måltidskasse?

Det varierer meget fra måltidskasse til måltidskasse, hvor mange portioner der er i. Det kommer i høj grad an på, hvad du selv har valgt; hvis du bor alene, vil du typisk vælge en måltidskasse med syv portioner, mens en familie kan modtage større måltidskasser. Du kan også vælge, om du kun skal modtage madvarer til aftensmaden, eller om din keto måltidskasse skal dække alle dagens måltider ind. 

Det afhænger også af, hvad måltidskassefirmaet kan tilbyde dig. I mange tilfælde vil du have gode muligheder for selv at vælge, hvor mange dage én måltidskasse skal dække over, og ofte vil det kunne betale sig at bestille mad til en længere periode.

Hvad er forskellen på en low carb måltidskasse og en keto madkasse?

Forskellen på en low carb high fat måltidskasse og en keto madkasse er ikke nødvendigvis så stor, som man kunne tro. Det varierer selvfølgelig fra udbyder til udbyder, men forskellen ligger primært i prioriteringen af mål. LCHF er mere en livsstilsændring, hvor du sætter dig for at leve et liv med få kulhydrater og meget fedtstof.

Ved en keto måltidskasse har du i stedet et mål om at opnå ketose, hvor din krop får sin energi fra fedtforbrændingen og ikke fra kulhydraterne. En keto-diæt kan derfor sagtens være en kortere kur, som du gør brug af, hvis du hurtigt vil forbrænde en mængde overflødigt fedt på kroppen. Det kan for eksempel være ideelt at modtage en keto måltidskasse lige inden badesæsonen, så du kan hoppe i badetøjet med god samvittighed.

Hvad kræver det at modtage en keto måltidskasse?

Den smarte ved måltidskasser er, at du ikke behøver at have kendskab til madlavning eller kostsammensætninger på forhånd. Professionelle kokke med mange års erfaring sammensætter madplanen for dig, og du modtager din keto måltidskasse direkte ved hoveddøren. I hver måltidskasse følger en detaljeret plan for, hvordan du udnytter hvert enkelt stykke madvare i din kasse, og du behøver derfor ikke at have erfaring med madlavning for at kunne sammensætte en delikat ret.

Så længe du selv ejer et sæt knive, en stegepande og noget salt og peber, vil du nemt kunne indføre en keto-diæt i din hverdag. Når du modtager en keto måltidskasse, slipper du for at skulle handle ind og planlægge din ugentlige madplan, og efter kort tid vil du allerede kunne mærke resultaterne, når din krop begynder at gå i ketose.