Gør hverdagen nemmere med Coop måltidskasse

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til både at forberede madplaner, handle ind og lave mad. Løsningen bliver måske dyre færdigretter, usund take-away eller daglige, uplanlagte ture i supermarkedet. Heldigvis er måltidskasserne kommet for at redde enhver travl familie, og en udbyder af disse er Coop. Coop er dog netop nu ved at gøre sit koncept endnu skarpere og bedre, og derfor er måltidskassen Coop pt. udgået.

Coop gjorde sig dog synlig på markedet ved at tilbyde nogle gode, varierede måltidskasser og den ekstra fordel at kunne levere alle dagligvareindkøb sammen med måltidskassen. Derfor er det værd at holde øje med måltidskassen fra Coop, når den er tilbage på markedet.

Måltidskassen hjælper både jer og miljøet

Med en måltidskasse Coop undgik I at skulle bruge tid på at finde på ugens retter og handle ind. Måltidskassen leverede 3-4 retter pr. uge, og dermed kunne I med en måltidskasse få dækket aftensmaden på ugens mest travle hverdage.

Et ekstra gode ved måltidskassen var, at alle ingredienserne var afmålte. I undgik dermed at bruge tid på at skulle måle af, og samtidig formindskede I familiens madspild markant.

Hvis I ønskede at bestille en måltidskasse fra Coop, valgte I den måltidskasse, som I ønskede, samt hvor mange dage og til hvor mange personer. I kunne vælge mellem 3-4 dage og 2 eller 4 personer. Dette var den primære ulempe ved måltidskassen fra Coop, at den var så begrænset i sine valgmuligheder og kun kunne dække halvdelen af ugen, og kun egnede sig til familier af bestående af netop to eller fire personer.

Ved at tilmelde jer Coop måltidskasser fik I hver mandag leveret maden til jeres dør. Leveringen var gratis og ankom i termokasser og kasser, som blev afhentet igen ved næste levering. Coop tænkte hele tiden miljøet og forskånelse af netop dette ind i deres koncept.

Coop har måltidskasser til alle

Coop tilbød tidligere fire forskellige måltidskasser. Der var ’Den populære’ som bestod af livretter og klassikere. ’GOCOOK’ måltidskassen var til børnefamilien. Den bestod af klassiske retter, hvor én af retterne altid var ekstra nemme, så den var oplagt til børnenes madlavningsdag. ’Den nysgerrige’ afprøvede forskellige køkkener og overraskede med nye, eksotiske retter hver eneste uge. Den fjerde og sidste måltidskasse var ’Den grønne’, som altid bestod af to vegetariske retter.

Fordelen ved Coop måltidskasser var, at de havde et bredt udvalg af måltidskasser, der havde mulighed for at dække mange forskellige familiers behov. Ved stort set alle måltidskasser var det muligt at tilvælge, at kassen skulle være økologisk.

Klar alle jeres dagligvarekøb over nettet

Coops største aktiv i forhold til deres måltidskasser var, at de som en dagligvarekæde også tilbød den mulighed, at I kunne klare jeres dagligvarekøb over nettet og få dem leveret – helt gratis – sammen med jeres måltidskasse. Dermed ville I som familie have mulighed for at få leveret alt det, som I skulle bruge i løbet af en uge, lige til jeres dør hver eneste mandag. Med et abonnement på måltidskasser hos Coop var der derfor mulighed for helt at undgå at besøge en fysisk dagligvarebutik.