Måltidskasser til 2 personer – sådan finder du den bedste

Vil du have dine livretter leveret til døren hver uge, slippe for indkøb og glemme alt om at skrive handlelister? Så kan du vælge at få leveret måltidskasser til 2 personer. Mindre tid på madlavning og indkøb betyder mere tid til alt det, der er mere spændende.

Læs videre her, og bliv klogere på, hvordan du finder den bedste måltidskasse til 2 personer.

Hvilke forskellige måltidskasser til 2 personer findes der?

Når du skal vælge, hvilken måltidskasse til 2 personer der passer bedst til jer, kan du starte med at danne dig et overblik over de forskellige typer af måltidskasser. Her er nogle af de mest populære:

Klassisk måltidskasse

En klassisk måltidskasse består af varierede, men klassiske retter. Hver uge får du leveret en ny måltidskasse, som indeholder både opskrifter og råvarer. Du kan selv være med til at vælge, hvilke retter du vil have i kassen, så du er sikker på, at I får jeres livretter leveret direkte til døren.

Vegetar-, veganer- eller flexitar-måltidskasser

Hvis du eller en anden person i hjemmet lever vegetarisk, vegansk eller flexitarisk, er det stadig muligt at finde en lækker måltidskasse. Det kan være en stor hjælp, hvis I har svært ved at finde på nye og spændende retter uden kød. Det perfekte valg for dig, som vil kaste dig ud i en kød-fri livsstil, men som har brug for lidt ekstra hjælp og inspiration.

Design din egen måltidskasse

Mange forhandlere giver dig mulighed for at designe din egen måltidskasse til 2 personer. Det kræver lidt flere valg fra din side, men til gengæld får du leveret præcist de råvarer, du har lyst til at spise i løbet af ugen.

Hverdagskassen

Lever I en travl hverdag, hvor der ikke er tid til langtidsstegning og avancerede opskrifter hver aften? Så kan I vælge en hverdagsmåltidskasse. Her får I opskrifter, I kan tilberede og servere på mellem 20 og 30 minutter. Med hurtige og lette måltidskasser til 2 personer behøver det ikke at tage lang tid at lave lækker aftensmad i hverdagen.

Måltidskasser til børnefamilien

Hvis du skal have måltidskasser til dig selv og et barn, kan du overveje, om du bør vælge en børnevenlig måltidskasse. Disse indeholder lækre retter, som både børn og voksne kan nyde. De indeholder ofte hurtige retter, der er opbygget omkring lette kødudskæringer og velkendte fisk samt grøntsager.

Sunde måltidskasser

Hvis I gerne vil leve en sund livsstil, kan I vælge en af de mange sunde måltidskasser. Her bliver sunde og nærende råvarer prioriteret, og det bliver pludseligt meget nemt at lave sund og lækker mad – selv på de travle dage.

Fordele og ulemper ved måltidskasser til 2 personer

Her er nogle af de vigtigste fordele og ulemper ved at bestille måltidskasser til 2 personer. Overvej disse, hvis du endnu ikke er helt sikker på, om måltidskasser er noget for dig.

Fordele

  • Du prøver nye og spændende retter
  • Du sparer tid på indkøb og madlavning
  • Du får måltidskassen leveret direkte til hoveddøren

Ulemper

  • Det kan være dyrere end at købe ind selv

Levering af måltidskasser til 2 personer

Det er superlet at få leveret måltidskasser til 2 personer. Når du bestiller varerne, vælger du blot, hvilken dag de skal ankomme. Herefter bliver de leveret direkte til din hoveddør og bliver placeret der, hvor du har angivet – helst et sted med læ.

Varerne vil oftest blive leveret i en kølekasse, som kan stå ude i et par timer. Du bør dog få varerne ind i køleskabet hurtigst muligt efter levering for at sikre den optimale opbevaring.

Det skal du tænke over, inden du vælger

Inden du vælger måltidskasser til 2 personer, er der et par ting, du bør overveje:

Næringsindhold og sundhed

Først og fremmest bør du overveje, om du har nogle specifikke krav til næringsindhold. Det kan være, at du vil have en kaloriefattig kasse eller måske en proteinrig kasse.

Pris

Inden du vælger, bør du også overveje prisen på måltidskassen. Hvis du kan finde en kasse, der koster omtrent det samme, som I ellers ville bruge på mad, er det optimalt. Herudover kan du overveje, om det er værd at betale lidt ekstra for at prøve nye og lækre retter.

Retter

Slutteligt skal du naturligvis vælge en måltidskasse, der indeholder råvarer og retter, som begge personer i hjemmet kan lide. Hvis I finder den rette forhandler og den rette måltidskasse til 2 personer, vil det uden tvivl være pengene værd.

Måltidskasser til 2 personer – pris

Måltidskasser varierer meget i pris, men her kan du blive klogere på, hvad det cirka vil koste at få leveret måltidskasser til 2 personer hver uge.

Prisen pr. portion ved de billigste måltidskasser er cirka 30 kroner. Hvis du vælger en af de dyreste måltidskasser, er prisen oppe på 60 – 80 kroner pr. portion.

Hvis du finder en gennemsnitlig måltidskasse, der koster 50 kroner pr. portion og bestiller til 2 personer alle hverdage, vil det koste 500 kroner om ugen. For pengene får I fem lækre opskrifter og alle de nødvendige råvarer til at lave lækker og hurtig mad i hverdagene.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Her besvarer vi nogle af de oftest stillede spørgsmål om måltidskasser til 2 personer:

Hvad koster måltidskasser til 2 personer?

Måltidskasser til 2 personer svinger fra cirka 60 kroner pr. ret til omkring 160 kroner pr. ret for begge personer. Derfor bør du finde en kasse, der matcher både smagsløg og budget.

Kan jeg få måltidskasser til 2 personer leveret?

Du kan nemt få leveret måltidskasser til 2 personer. Du bestemmer selv, hvor kassen skal leveres, og så skal du blot få madvarerne på køl hurtigst muligt.

Hvordan vælger jeg den rigtige måltidskasse til 2 personer?

Når du skal vælge, hvilken måltidskasse du gerne vil have leveret, bør du overveje næringsindhold, pris og indhold. På den måde har du bedst sandsynlighed for at finde en måltidskasse, der matcher dine præferencer.