RetNemt måltidskasser

RetNemt er måltidskasser som er fulde af sunde og friske råvarer, samt nemme opskrifter som er meget nemme og enkle at lave, på blot 30 minutter. Måltidskasserne bliver leveret 1-4 gange om ugen, direkte til din hoveddør. 

Spar 30% på de første 3 måltidskasser

Måltidskasserne fra Ret Nemt, er skabt ud fra tanken om at lette mange, især børnefamiliernes, travle hverdag. Det handler særligt om at lette både planlægning, indkøb og de mange forberedelser der ofte er i forbindelse med at lave mad til en stor familie. 

Ønsker du derfor er en nem og spændende måltidskasse til dig og din familie, er måltidskassen fra Ret Nemt et oplagt og godt valg.

Hvad er RetNemt?

Tilbage i 2006 skabte Bjarne Marell og Klaus Toft, den danske virksomhed RetNemt. Sammen med deres 100 ansatte, arbejder de hårdt for at udvikle nye og spændende måltidskasser, som bugner af råvarer i den højeste kvalitet. 

Gennem de mange år hvor virksomheden RetNemt har været til, har de skabt et stort og solidt netværk af fagfolk, som dagligt hjælper til med, at skabe gode produkter for alle deres mange kunder. 

Nemme løsninger af høj kvalitet 

For RetNemt er hele ideen bag de forskellige måltidskasser at gøre hver enkelt ret så nem som overhovedet muligt for deres kunder. Selvom alle retterne er nemme og ligetil, går det ikke ud over den gode kvalitet, tværtimod. Måltidskasserne fra RetNemt, er altid lavet af råvarer af den højeste kvalitet og er derfor fulde af smag. 

Hele teamet bag de forskellige måltidskasser er uddannede kokke og ernæringseksperter, som altid gør deres bedste for hele tiden at skabe nye og spændende måltidskasser, som er en bred variation af kulinariske madoplevelser. 

De mange forskellige råvarer kommer hovedsageligt fra danske leverandører, det gør de primært fordi de gerne vil bidrage, og støtte op om den danske vækst. 

Spar 30% på de første 3 måltidskasser

13 forskellige spændende måltidskasser

RetNemt leverer mange forskellige måltidskasser ud til deres danske kunder. Og med de mange forskellige varianter der er at vælge imellem, kan det næsten blive svært at finde frem til den perfekte til dig og din familie. 

Det som adskiller RetNemt fra mange andre gode måltidskasser er, at der hver eneste uge kommer 13 nye retter på madplanen, som du frit kan vælge imellem. Hos RetNemt er der en ret stor fleksibilitet, da du selv er med til at ændre indholdet i din måltidskasse. 

Herunder kan du nemt danne dig et godt overblik over de mange forskellige varianter der findes, samt hvad hver enkelt kasse består af. 

 1. Familie
 1. Grøn 
 1. Ekstra nem
 1. Eksotisk 
 1. Spændende 
 1. Sund
 1. Quick
 1. Verden 
 1. Vegetar
 1. Ekstra Sund 
 1. Hav
 1. By Cofoco
 1. Fisk

Familie Måltidskassen

Denne måltidskasse er perfekt til den danske børnefamilie. Retterne er særligt inspireret af de traditionelle danske retter, som mange især børnefamilier er særligt glade for. Tilberedningen på Familiekassen, er omkring 30 minutter, og børnene kan sagtens være med til tilberedningen. I kassen er der mad til mellem 2-6 personer.

Spar 30% på de første 3 måltidskasser

Grøn Måltidskassen

Vil du gerne spise mere grønt, og også prøve at minimere det daglige indtag af kød. Så er denne kasse et spændende valg. RetNemt har i denne måltidskasse fokuseret meget på, at de råvarer du finder i kassen, også er råvarer der er dyrket i Danmark. 

Ekstra Nem Måltidskassen

Rigtig mange børnefamilier har ofte en travl hverdag, og er du en af dem, der ikke altid har tid til at stå i flere timer og lave mad, så er Ekstra Nem kassen et godt bud. Kassen indeholder retter som passer til 2-6 personer, samt råvarer til et lækkert måltid, som ofte kan laves på kun 10 minutter. Retterne er lavet efter stor inspiration fra hele verden, og er derfor en spændende kasse som, selvom det skal gå stærkt, indeholder spændende og lækker mad. 

Eksotisk Måltidskassen

Elsker du at udforske mad fra andre madkulturer, så er Eksotisk kassen måske noget for dig. Kassen passer til 2-6 personer, og er fuld af lækre måltider som er godt krydret, men alligevel tilpasset så de hverken er for stærke eller for neutrale. 

Spændende Måltidskassen 

Spændende kassen som passer til 2-6 personer, bugner af spændende retter inspireret fra hele verden. Denne kasse er den helt ideelle kasse, hvis du har børn som godt kan lide at være med i madlavningen. 

Sund Måltidskassen

Hvis du er til hurtige og sunde retter, som du kan tilberede på bare 20-30 minutter, så er Sund kassen værd at se nærmere på. Kassen består af sunde og nærende retter som alle er nøglehulsmærkede, og passer til 2-6 personer. 

Quick Måltidskassen 

Quickkassen er fyldt med lækre og milde retter, som er hurtige at lave, og som mange især børn godt kan lide. Retterne i Quickkassen er hurtige at lave, max 15 minutter. 

Verden Måltidskassen

Verdens kassen er fuld af gode og lækre råvarer, hvor 30-60% er 100% økologisk. Verdens kassen egner sig godt til børnefamilien, eller par i alle aldre. 

Vegetar Måltidskassen

Selvom man er vegetar, så behøver maden bestemt ikke at være kedelig. Denne kasse består af lækre retter, med masser af smag og kraft. Kassens indhold passer til ca. 2-6 personer.

Ekstra Sund Måltidskassen

Ekstra sund kassen indeholder kun sunde retter, der er nøglehulsmærkede. Måltidskassen indeholder desuden 60-90% økologiske råvarer, som er nemme til at lave. Indholdet er sammensat med de helt rigtige antal proteiner og fedtkilder, som sikrer dig, alt det der skal til for at holde en sund livsstil. 

Hav kassen Måltidskassen

Få børnevenlige fiskeretter leveret direkte til din hoveddør. Denne måltidskasse indeholder mange børnevenlige retter med fisk, som børn godt kan lide. Kassen indeholder 30-60% økologiske ingredienser, som sammen med fiskene, udgør de skønneste og fedtfattige lækre retter. 

By Cofoco Måltidskassen

Klassiske retter med et lille tvist, det er hvad denne spændende måltidskasse består af. Retterne i denne kasse tager omkring 20 minutter at tilberede, og er helt sikkert lidt bedre end den hjemmelavede mad. Og så er den også meget hurtigere at lave. Kassen indeholder mad til 2-6 personer.

Fisk Måltidskassen

Denne kasse indeholder fisk og skaldyr, som er fanget i det danske farvand. Så ønsker du at spise efter sundhedsstyrelsens anbefalinger, som hedder fisk 2 gange om ugen, så er denne kasse et godt og sundt valg. 

Sådan bestiller du hos RetNemt

RetNemt leverer friske måltidskasser rundt i hele landet, som du nemt bestiller online. Det er dig der bestemmer hvad det er, du gerne vil have at din måltidskasse skal bestå af. Du bestemmer også helt selv, hvor ofte du vil modtage din måltidkasse. Det kan både være 1 gang om ugen, eller hver 14.dag. 

Du behøver ikke at være hjemme, varerne leveres nemlig i specielle kølekasser, og kan derfor godt holde sig i flere timer uden køl. Varerne kan holde sig i op til 5 dage på køl, hvis du sørger for at opbevare dem rigtigt.

Du kan også fortælle hvilke madvarer du ikke bryder dig om, så undgår RetNemt at anvende produktet i din måltidskasse. 

Hos RetNemt er der ingen købsforpligtelser, ligesom der heller ikke er en bindingsperiode – alt sammen er til for du bestillingen går så let som muligt. 

Hver eneste uge bliver du præsenteret for 13 nye retter, og for at give dig et overblik over hvordan du bestiller er der her en lille guide. 

 • Gå ind på retnemt.dk og vælg hvilken en af de 13 måltidskasser du ønsker
 • Du vælger antallet af personer, om du vil have mad til 2, 3, 4, 5, eller 6 voksne 
 • Hvor mange dage ønsker du mad til
 • Du kan også udfylde hvilken slags mad du kan lide, og hvad du ikke kan lide
 • Tilføj produkterne til din indkøbskurv
 • Tilføj den adresse hvor du ønsker boxen skal sendes ud til, og udfyld hvornår du ønsker din første levering
 • Anvend dit betalingskort for at betale

Fleksibilitet og god service

Når du bestiller en måltidskasse hos RetNemt, er der ingen købsforpligtelser, ej heller nogen bindingsperiode. Du bestemmer derfor selv om du kun vil prøve en måltidskasse en enkelt gang, eller om du gerne vil have flere. Du kan også nemt afmelde dig, op til hele 2-4 dage varsel. 

Du vælger også selv hvor mange leveringer du ønsker at få, om det skal være 1, 2, 3, 4 eller 5 gange i ugen er op til dig og dit behov. Du kan også altid ændre i dine leveringer, ligesom du også til enhver tid, kan stille dit abonnement på pause. 

Når du har bestilt en måltidskasse hos RetNemt, vil du hver uge modtage en mail, som viser dig hvilke retter du har bestilt. Du kan enten godkende retterne, eller du kan ændre i dem. Ved du f.eks. at du får gæster, kan du ændre hvor mange personer du ønsker mad til.