Sundtakeaway måltidskasser har skiftet navn til Betterfeast

Når hverdagen suser afsted med arbejde, børn, som skal hentes og bringes, fritidsinteresser og meget mere, er det ofte madlavningen, der bliver den store tidsrøver og hovedpine i hjemmet.

At lave madplan, handle ind og lave mad fra bunden tager rigtig meget tid hver eneste dag. Det er måske derfor, at danskerne er blevet så vilde med at spise takeaway i hverdagen. Andelen af danskere, der spiser takeaway, er støt stigende. Siden 2015 er andelen af danskere, der spiser takeaway steget fra fem til ni procent i 2021. Desværre er takeaway-muligheder i nærområdet ikke altid de sundeste eller billigste måder at spise på.

Men sådan behøver det ikke at være. Med en Sundtakeaway måltidskasse får du hver uge leveret sund og frisklavet takeaway til din dør. Så er det både slut med at handle og lave mad.

Lækker mad og mere tid med Sundtakeaway måltidskasser

Det bliver ikke nemmere at leve sundt med måltidskasser fra Sundtakeaway! Maden er allerede lavet af professionelle kokke og bliver leveret til din dør, så du skal bare tage dagens ret op af den medfølgende køleboks og opvarme den i ovnen. Så er der serveret!

Den tid, du normalt bruger på at planlægge ugens måltider, på at handle, slæbe varerne hjem og til sidst tilberede maden, er pist væk. Mange vil opleve, at de kan spare helt op til en time om dagen ved at vælge en Sundtakeaway måltidskasse.

Den tid, du sparer, kan du for eksempel bruge på at koble af efter en lang arbejdsdag, være sammen med dine børn, ordne vasketøjet eller noget helt fjerde, som du har brug for. Der er ingen større gave til en travl hverdag end tid – og det får du med måltidskasserne fra Sundtakeaway.

Spis varierede måltider af gode råvarer

Når du vælger en Sundtakeaway måltidskasse, skal du ikke længere bekymre dig om at finde på spændende opskrifter, som sikrer en varieret og alsidig kost. Det har Sundtakeaway måltidskassen allerede ordnet for dig.

Kokkene sammensætter Sundtakeaway måltidskassen af blandt andet kornprodukter, magert kød, rodfrugter, kål og forskellige salater. Det er ikke lige meget, hvordan råvarerne er blevet produceret, og det er især lokale producenter, som er udvalgt til at levere råvarerne. Kvaliteten skal være høj, så maden i Sundtakeaways måltidskasser bliver god, samtidig med at det giver din krop den bedste næring og energi.

Der er stort fokus på grøntsager i Sundtakeaway måltidskasserne, og der er eksempelvis flere retter, hvor hakkede grøntsager blandes med kød. På den måde kommer du og familien til at spise mere grønt, og hvis der er børn i familien, bliver du fri for at kæmpe med børnene om at spise grøntsagerne.

Sundheden i måltidskasser fra Sundtakeaway er i orden, og det samme er smagen. Opskrifterne er inspireret af mad fra hele verden, så du smager både velkendte og nye retter.

Familie-måltidskassen fra Sundtakeaway

Der findes fire forskellige måltidskasser fra Sundtakeaway. Her er det altså bare at vælge den eller de løsninger, der passer bedst til dig og din familie.

Har du børn, er familiekassen sikkert den rette måltidskasse for dig. Her støder du på nyfortolkede klassikere, som hele familien vil elske. Det kan for eksempel være mørbradgryde, musaka, tortillas, boller i karry, burger og mange andre skønne retter.

Du kan få leveret familie måltidskassen fra Sundtakeaway hver uge eller hver anden uge, og derudover kan du vælge, om der skal være mad til tre, fire eller fem dage. Det er også nemt at tilpasse måltidskassen, så den passer til lige præcis din familie. Der kan være måltider til enten to, tre, fire eller fem personer.

Når der er børn i familien, kan der være særlige livretter, som altid glider ned. Derfor er det rart, at du ved at abonnere på Sundtakeaway måltidskassen til familier kan vælge mellem ni forskellige retter. Du kan selv vælge retterne online, når bare det gøres mindst 12 dage før levering.

Vægttabskassen med fire daglige retter

Hvis du kæmper med vægten, kan vægttabs måltidskassen fra Sundtakeaway være den helt rigtige kickstart til dit vægttab. Eller det kan endda blive den gode, varige løsning, som sikrer, at du får faste og sunde vaner i din hverdag. Du er fri for selv at skulle opfinde en sund madplan og blive fristet af hurtige, tomme kalorier, når du handler ind.

Med denne Sunde måltidskasse får du både morgenmad, middagsmad, aftensmad og mellemmåltider leveret færdiglavet til din dør. Du kan selv vælge, hvor mange uger du vil modtage måltidskassen, og derudover skal du oplyse dit køn og eventuelle fravalg af fisk og svinekød.

Kønnet er vigtigt at vide for at udregne dit daglige indtag af kalorier, som vil sikre et sundt og stabilt vægttab. Udgangspunktet for vægttabskassen er, at det ikke skal være surt og kedeligt at tabe sig. Sundtakeaway måltidskassen er fuld af lækre retter med masser af smag, som mætter godt. Så behøver du ikke at føle, at du lever hverken sparsomt eller går glip af de gode smagsoplevelser i hverdagen.

Retterne i måltidskassen har en portionsstørrelse, der forhindrer overspisning, eller at du laver for meget mad på én gang. Sundtakeaway har allerede ordnet det hele for dig.

Sundtakeaway måltidskasse til hverdagen

Du kan også vælge hverdagskassen fra Sundtakeaway. Her har du selv mulighed for at vælge op til fire daglige måltider, som bliver leveret færdiglavet til din hoveddør: morgenmad, middagsmad, mellemmåltider og aftensmad – enkelt og nemt.

Du behøver ikke at vælge alle fire måltider, men kan også vælge at nøjes med aftensmad og mellemmåltid, middagsmad, aftensmad og mellemmåltid eller morgenmad, aftensmad og mellemmåltid. Valget af kombination er dit.

På den måde bliver det næsten ikke nemmere at få sund mad i hverdagen tilpasset netop dit og din families behov. Hver enkelt dag er tilrettelagt, så du i løbet af dagen får forskellige typer mad og næring, som giver din krop de bedste forudsætninger for at forblive sund.

Brug Sundtakeaway måltidskasse til vægttabs-bootcamp

Hvis du leder efter en overskuelig måde til at starte et vægttab og en ny livsstil, er bootcamp måltidskassen et oplagt valg. Du starter forløbet med tre dages juicekur, som er en effektiv måde at slippe af med din afhængighed af slik og andre søde sager samt booste dit immunforsvar. Herefter modtager du Sundtakeaway måltidskassen til vægttab i de næste fire uger samt en træningsplan og et aktivitetsur.

Du får mad til fem dage hver uge, og der er fire måltider til hver dag. Her får du altså en sund måltidskasse, som kræver en minimal indsats og tidsforbrug fra din side. Den tid, du sparer, kan du i stedet bruge på at træne og dyrke motion og på den måde sørge for, at vægttabet bliver endnu mere markant. Når de fire uger er gået, har du måske mod på at lave dine egne kostplaner, eller du kan fortsætte med en af de andre Sundtakeaway-måltidskasser.

Sådan bestiller du Sundtakeaway-måltidskasser

Når du har besluttet dig for, hvilken af de fire forskellige måltidskasser fra Sundtakeaway du vil have, er det nemt og hurtigt at bestille.

Afhængigt af hvilken Sundtakeaway måltidskasse du har valgt, får du mulighed for at tage stilling til antal af spisende personer, antal dage, og hvor ofte du vil have levering. Når du trykker på knappen tilmeld, bliver bestillingen lagt i din indkøbskurv. Her kan du gennemse din bestilling og tjekke, at alt er, som det skal være. Du kan blandt andet se, hvornår den første måltidskasse vil blive leveret til din adresse.

Derefter går du til betaling, indtaster dine kontooplysninger, og som det sidste trin skal du godkende betalingen med NemID. Nu er bestillingen og betalingen gået igennem, og du vil få en kvittering i din mailindbakke.

5 grunde til at vælge en Sundtakeawa måltidskasse

Hvis du skal have mere tid til det vigtige i hverdagen, eller hvis du ønsker et effektivt og enkelt vægttab, er Sundtakeaway måltidskasser det helt rigtige valg. Her får du et overblik over de fem vigtigste fordele ved at vælge en måltidskasse.

 1. Mere tid i hverdagen
  Sundtakeaway måltidskasser bliver leveret med færdiglavede retter til de valgte ugedage. Du slipper altså både for indkøb og madlavning og vil spare mange timer hver uge, som du kan bruge på vigtigere ting i din hverdag.
  En måltidskasse kan indeholde op til fem ugentlige retter, som kan holde sig friske i seks dage på køl. Når du skal tilberede dagens måltid, kan det varmes i ovnen på maks. 200 grader i 20 til 30 minutter.
 1. Få sund takeaway hver uge
  Måltidskasserne er sammensat af gode råvarer, som vil give dig en varieret kost. Måltidskasserne kan altså ikke sammenlignes med den type hurtig takeaway, som er fuld af fedt, friture og kalorier. Her er smagen og kvaliteten i højsædet, samtidig med at det er nemt for dig i hverdagen.
 1. Vælg den Sundtakeaway måltidskasse, der passer til dig
  Du kan vælge mellem fire forskellige måltidskasser, når du bestiller fra Sundtakeaway: familiekassen, hverdagskassen, vægttabskassen og bootcamp-kassen. Du har mulighed for at vælge et bestemt antal ugentlige retter eller tilpasse mængden af mad til antallet af personer i husstanden. Du får lige den Sundtakeaway-måltidskasse, som passer til netop din hverdag og behov.
 1. Få nye smagsoplevelser
  De fleste har et antal retter, som ligger på rygraden, og som ofte tyes til, når der skal laves mad. Med en Sundtakeaway måltidskasse får du masser af nye retter, som du aldrig selv ville have fundet på at lave derhjemme i køkkenet. Sundtakeaway-måltidskassen er ikke bare god for din krop – det er også et lækkert måltid, som du vil se frem.