Måltidsboxen måltidskasser

Udbyder Personer Dage Tilberedning Levering Pris
 
Fra: 347kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
2-6 personer 2-5 dage Skal tilberedes Gratis levering
 
Fra: 342kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
1-5 personer 3-5 dage Skal tilberedes Gratis levering
 
Fra: 400kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
2-4 personer 1-5 dage Skal tilberedes Levering 29kr
 
Fra: 190kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
1-4 personer 1-7 dage Færdigretter Gratis levering ved køb over 299kr
 
Fra: 378kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
1-4 personer 3-7 dage Skal tilberedes Gratis levering

Måltidsboxen er et koncept, som er skabt med en drøm om at gøre hverdagen hos travle familier, lidt nemmere. Særligt børnefamilier kan ofte have en presset hverdag, hvor børn, arbejde og fritidsaktiviteter, ofte skal gå op i en højere enhed, og det kan være svært altid at nå det hele. 

Det kan derfor også godt være svært at finde tiden, til at lave et sundt og næringsrigt aftensmåltid, selvom de fleste både gerne vil spise en sund og varieret kost. 

Desværre ender alt for mange måltider, med at blive hurtige løsninger, som ikke altid er helt så næringsrige, som vi gerne ville have at den skulle være. 

Hos Måltidsboxen synes de at det er synd og skam, og derfor er deres mission at hjælpe de travle børnefamilier til alligevel at få en sund og varieret kost. Også selvom der ikke altid er tiden til det. 

Hvad er Måltidsboxen?

Måltidsboxen er måltidskasser, som består af forskellige hjemmelavede måltider. I hvert eneste måltid er der nøje taget højde for, at alle de brugte råvarer, altid er friske og fulde af nærende vitaminer. 

Hos Måltidsboxen er det vigtigt, at alle de mange måltider, altid er fulde af en næringsrig kost, fyldt med vitaminer og gode råvarer. Uanset hvilken af de forskellige kasser du vælger. 

Det smarte ved at bestille dine måltidskasser hos Måltidsboxen er, at alle måltiderne er lavet på forhånd. Du behøver derfor ikke at stå med en masse komplicerede opskrifter hjemme i køkkenet. Det eneste din måltidskasse fra Måltidsboxen kræver er, at du selv opvarmer den inden den skal spises. Det er både nemt og smart, og så sparer du en masse tid og besvær i køkkenet. 

Hver af de fine måltidskasser fra Måltidsboxen indeholder lækre færdigretter til 3-4 dage ikke mere, da retterne ellers ikke vil være friske, når du skal nyde dem. Dette er også med til at gøre hver enkelt ret, mere indbydende og frisk at se på, når den skal spises.

Måltidsboxen kommer ikke til at vælte budgettet

Færdige måltidsretter leveret direkte til døren, er det ikke dyrt? Umiddelbart kunne man fristes til at tro det, men en måltidskasse fra Måltidsboxen, er ikke en kasse der kommer til at vælte budgettet, tværtimod. For Måltidsboxen er det nemlig vigtigt at lave måltidskasser, hvor alle kan være med. Derfor kan du nemt finde priser helt ned til 50 kr. pr ret. 

Det er altså ikke nogen stor udskrivning for en lækker ret, som bugner af lækre råvarer, og tænker du nærmere over, det sparer du også dig selv i at bruge mange timer på stå i køkkenet og lave al den lækre mad.

Nem og lækker aftensmad

Der er mange gode grunde til at vælge en måltidskasse fra Måltidsboxen, og er du en del af en travl børnefamilie, vil Måltidsboxen være helt perfekt til at få hverdagen til at hænge lidt bedre sammen. Den vil både spare jer en del tid i køkkenet, men også spare jer for store indkøb og lange køer i supermarkedet. 

Men trods det, er måltidskasserne ikke kun en nem og tidsbesparende løsning, det er så meget andet. Det er sunde måltider som er tilberedt af dygtige kokke, og derfor kan du også være sikker på at kvaliteten ikke er noget der bliver gået på kompromis på. I hver eneste måltidskasse, er der kræset for produkterne, så du kan modtage lækre sunde retter, som du næsten kan servere med det samme. 

Din mad bliver leveret i miljøvenlig emballage

Hos Måltidsboxen er bæredygtighed og miljø en vigtig del i produktionen af alle deres måltidskasser. Men en særdeles vigtig del er i høj grad også, hvordan de store mængder af emballage bliver brugt og genanvendt.

Madspild er en af de store mærkesager hos Måltidsboxen, og derfor er der nøje taget højde for at anvende en miljøvenlig indpakning til alle de mange måltidskasser, de dagligt bringer ud til det danske folk. 

Vi kender alle til at smide madrester ud, og en gang imellem kan det være at vi kun lige skal bruge en enkelt kartoffel, en halv citron eller en halv peberfrugt. Dette madspild vil måltidskassen fra Måltidsboxen være med til at eliminere, da alt maden i kassen kan spises. 

4 lækre måltidskasser at vælge imellem

Hos Måltidsboxen kan du i alt vælge imellem 4 lækre færdigretter, som bliver leveret direkte til din hoveddør, lige når det passer dig. De er alle udviklet til den travle familie, som trods travlheden ønsker et godt og solidt aftensmåltid. 

De 4 spændende måltidskasser er følgende:

  1. Hverdags Boksen
  1. Veganer Boksen
  1. Flexi Boksen
  1. Slanke Boksen

Hverdags Boksen

Hverdagskassen består af 4 måltider, som varierer i alt fra klassiske børnefavoritter, til nytænkte og lækre overraskelser. Kasserne kan bestilles op til 6 personer, og som med resten af måltidskasserne fra Måltidsboxen, er det eneste du skal gøre at varme retten op før servering. 

Veganer Boksen

Denne måltidskasse er specielt til dig der gerne vil spise flere grøntsager i hverdagen. Alle grøntsagerne i denne box er nøje udvalgt efter de lækre grøntsager, som netop er gældende for den pågældende sæson. Måltidskassen kan bestilles op til 6 personer. 

Flexi Boksen

Denne måltidskasse er en blanding af det du kan finde i hverdags- og veganerboxen. Den kan bestilles til mellem 1-6 personer. Flexiboksen er til dig der både gerne vil have kød, men som samtidig også gerne vil have gode grøntsager i dine måltider. 

Slanke Boksen

Slankeboxen er det nyeste skud på stammen hos Måltidsboxen. Den er udviklet specielt til dig der godt kan lide at træne, og som samtidig vil sikre at få en næring- og fiberrig kost, med passende kalorier og kulhydrater. Denne måltidskasse adskiller sig fra de andre, da du skal bestille mad til 5 dage i ugen. Vælger du Slankeboksen kan du også bestille morgenmad og frokost oveni. 

Sådan bestiller du din måltidskasse hos Måltidsboxen

Måltidsboxen leverer færdiglavede retter rundt i hele Danmark, det eneste du skal gøre, er at aflægge en bestilling på deres hjemmeside. Det er nemt og bekvemt, men alligevel får du her en udførlig guide til, hvordan du sikrer dig en af de lækre kasser fra Måltidsboxen. 

  • Gå ind på maaltidsboxen.dk 
  • I menuen vælger du den måltidskasse du ønsker at modtage, du vælger også antallet af personer kassen skal passe til samt om du ønsker mad til 3 eller 4 dage
  • Tilføj produkterne til din indkøbskurv
  • Tilføj den adresse hvor du ønsker boxen skal sendes ud til, og udfyld hvornår du ønsker din første levering
  • Anvend dit betalingskort for at betale

Levering 

En måltidskasse fra Måltidsboxen bliver leveret direkte til din dør hver søndag, i alle de uger du bestiller din måltidskasse. Leveringen foregår på den måde, at du dagen forinden din forventede levering, modtager en besked fra Måltidsboxen på en SMS. I Sms’en oplyses der i hvilket tidsrum din måltidskasse bliver leveret. 

Måltiderne i måltidskassen leveres i nedkølet emballage, som du kan sætte direkte i en forvarmet ovn. 

Hos Måltidsboxen kan du stoppe dit abonnement hvornår det skal være, og ønsker du en pause er det også nemt at pausere dine måltidskasse.