Grøntsagskasse – få friske grøntsager leveret hjem til dig

Er du træt af at bruge mange, halve timer i ugens løb på at købe grønt til måltider og madpakker? Med en inspirerende og praktisk grøntkasse slipper du for at bruge unødvendig tid i supermarkedet, og du får alle de friske grøntsager leveret direkte hjem til dig. 

Spar 30% på første Grøntsagskasse

Derfor skal du købe dine grøntkasser på nettet

Mange af os kender til de frustrerende oplevelser, hvor det lokale supermarked ikke har de grøntsager, som står på indkøbssedlen. Det kan tage både tid og kræfter at skulle handle ind flere steder for at få alle ingredienser i hus til madpakker og aftensmaden. 

Det er ikke kun den tidsmæssige besparelse, du kan se frem til, når du køber grøntkasser online. Du kan få glæde af disse fordele som abonnent af grøntsagskasser:

 • Du får altid friske grøntsager leveret hjem til din bopæl
 • Du bestemmer, hvor mange personer dit abonnement skal dække over
 • Du har altid lækre og sunde snacks i husstanden 
 • Du undgår at bruge tid på at købe ind flere steder
 • Du får skarp pris på din levering 

Bestiller du grøntsagskasser, kan du se frem til at få grøntsager til hoveddøren. De sprøde, friske og sunde afgrøder leveres direkte hjem til dig på din bopæl, så du kun skal forholde dig til at vaske dem, før de snittes eller tilberedes. 

Vælg økologiske grøntsager i din grøntsagskasse, når du vil glæde familien og miljøet 

En grøntkasse er ikke bare en kasse med grøntsager. De sunde kasser hitter hos danskerne, og derfor tilbyder mange leverandører forskellige typer af grøntsagskasser. Iblandt de mest populære udgaver findes de økologiske varianter. 

Går du i forvejen op i miljøvenlighed og bæredygtighed, vil en kasse med ene, økologiske grøntsager matche din livsstil. Du er garanteret, at der ikke er brugt kemi til pleje eller produktion af kassens indhold. 

Sådan får du grøntsagskasser leveret hjem til dig

Bestilling af grøntkasser fungerer på samme måde som måltidskasser. Hvor der i en måltidskasse er forskellige typer af råvarer samt opskrifter til flere måltider, indeholder en grøntkasse kun “grønne” afgrøder. 

Den store fordel ved de grønne kasser er, at du får mange anvendelsesmuligheder med dem. Du bestemmer, om kassernes indhold skal bruges som sunde snacks, velsmagende mellemmåltider, eller om grønsagerne skal være tilbehør til ugens hovedmåltider.

Det kræver kun en PC, mobil eller tablet at få valgt den rette type kasse med grønsager, som matcher dine ønsker. Du kan anvende denne mini-guide, når du vil bestille grøntsagskasse:

 1. Vælg din ønskede leverandør
  På nettet finder du forskellige kvalitetsleverandører af de populære grøntkasser. Ved at sammenligne flere udbydere får du indblik i leveringsmuligheder, priser og muligheder for at tilkøbe måltidskasser. 
  Har du særlige præferencer for en bestemt type af grønt, skal du forholde dig til dette, når du vælger leverandør. Det kan f.eks. handle om, at du ønsker en 100% økologisk grøntkasse, eller at du vil have indhold, som stammer fra dansk landbrug.
 2. Sammensæt dit abonnement 
  Når du har valgt den rette leverandør, skal du sammensætte dén grøntkasse, som modsvarer behovene for vitaminer og mineraler i din husstand. Der vil som udgangspunkt være forskellige typer af grøntkasser at vælge imellem. Du skal blandt andet gøre dig tanker om, hvor mange personer (både børn og voksne) grøntkassen skal pakkes til. 
 3. Gennemfør bestilling 
  Efter valg af grøntsagskasse skal du angive bopæl og kontaktoplysninger. I samme forbindelse skal du oplyse, hvordan du ønsker at betale for din kasse med grøntsager. 

Har du planer om fast at få leveret grøntsager, skal du overveje at tilvælge et abonnement. Her kommer du til at betale et månedligt beløb, og der kommer hver eller hver anden uge en inspirerende kasse med sæsonens grønt hjem til dig.

Hvordan ændrer jeg i mit abonnement?

Når du er kunde hos en leverandør af grøntsagskasser, får du en personlig profil, hvor du kan se alle dine oplysninger om abonnement og betalinger. Det er herfra, du kan foretage ændringer, hvis der på et tidspunkt skulle blive behov for det.

Det kan f.eks. være, du skal på ferie med familien, og i en afgrænset periode ikke ønsker at modtage grøntsager. Skal I på sommerhusferie i Danmark, og vil I ikke undvære jeres friske, sunde snacks, er det værd at undersøge muligheden for at få grøntkassen leveret til en anden adresse. 

Det er blevet populært at bestille måltidskasser. Din leverandør vil med stor sandsynlighed kunne levere forskellige typer af kasser til stort set alle landsdele, som kan gøre maden i hverdagen nemmere og weekendernes måltider mere inspirerende.  

Hvad koster det at få grøntsagskasser leveret til døren?

Sammenlignet med måltidskasser med blandede ingredienser og råvarer ligger grøntsager til døren i den lavere ende af prisskalaen. Du vil få en personlig pris på din bestilling og dit abonnement. 

Prisen vil være påvirket af, hvor mange personer kasserne med grøntsager skal dække over. Derudover vil prisen være influeret af, hvilken type grøntkasse du vælger. Alle priser vil fremgå direkte på hjemmesiden, når du gennemfører dit køb. 

De billigste grøntkasser er dem, hvor indholdet er beregnet til snacks. 

Hos mange udbydere af frugt- og grøntkasser samt måltidskasser kan der opnås rabat, hvis du som kunde mixer en kasse med ingredienser til måltider samt en kasse med supplerende grønt. 

Spar penge med grøntkasser med dansk indhold 

Madbudgettet udgør en stor og vigtig post i alle familier. Vil du spare penge i daglige fremover uden at gå ned på at kunne give dig selv og din familie de sundeste hoved- og mellemmåltider, skal du overveje at få dine grøntsager leveret. 

Når du regner ud, hvad du betaler for frugt og grønt i dit lokale supermarked, er det ikke kun købsprisen, du skal have med i din beregning. Du skal også forholde dig til, hvad du bruger af benzin eller diesel, når du handler stort ind og kører i bil. 

Den store, økonomiske fordel ved en grøntkasse er, at prisen for den er inklusiv fragt. Med fast leverance af grøntsager og råvarer fra måltidskasser kan du i fremtiden nøjes med at handle ind på gåben eller cykel, da indkøbene bliver mindre og færre. 

De bedste grøntsagskasser pakkes i forhold til sæsonen. Det betyder, at du kan byde venner og familie på de lækreste grøntsager hele året igennem. I sommerperioden kan det være de elskede, sprøde gulerødder, der følger med i din kasse, mens det i vinterperioden er de vitaminrige rodfrugter.

Hold øje med menuerne fra uge til uge

En grøntkasse kan være kilde til ny inspiration til madlavningen. Vil du have mest ud af dine grønne delikatesser, er det værd at holde øje med, hvilke grøntsager der leveres hjem til dig fra uge til uge. 

På hjemmesiden hos din leverandør kan du hver uge få indblik i, hvad din skønne kasse med grøntsager kommer til at indeholde i næste uge. Du kan være på forkant og finde opskrifter baseret på sæsonens grønt, eller du kan komme til at lave de lækreste salater og rodfrugttilbehør til familien. 

Skulle der være en kasse, som i en uge ikke tiltaler dig, er der mulighed for at springe denne levering over. Husk at orientere dig om hvornår leverandøren senest skal have besked om, at du sætter dit abonnement på pause.  

Lav lækker og mættede mad med en sund måltidskasse 

Som abonnent med grøntkasser sætter du pris på den sunde livsstil. Det er ikke kun grøntsager, du kan få leveret hjem til dig. Vil du spare tid og penge, kan en sund måltidskasse være den rette løsning for dig. 

Mange leverandører af måltidskasser giver nye kunder unik mulighed for at prøve konceptet af i en bestemt periode. Det betyder, at du for et budgetvenligt beløb kan teste, om en måltidskasse med ingredienser til 2-5 måltider er noget for dig og familien.  

Du kan med andre ord selv bestemme, hvordan du og familien skal spise i fremtiden og samtidig se frem til at slippe for ugentlige storindkøb samt timer med planlægning af madlavning. Der følger opskrifter med til måltidskasserne, så du blot skal tage dig af at opbevare de friske råvarer køligt eller på frost.