Det Danske Madhus måltidskasser

Mange familier lever i en travl og til tider hektisk hverdag, hvor der både skal være plads til arbejde, børn, fritidsinteresser og madlavning på en og samme tid. Det er derfor heller ikke altid let at finde tiden, og overskuddet til at stå og lave et godt og nærende aftensmåltid. 

Udbyder Personer Dage Tilberedning Levering Pris
 
Fra: 347kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
2-6 personer 2-5 dage Skal tilberedes Gratis levering
 
Fra: 342kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
1-5 personer 3-5 dage Skal tilberedes Gratis levering
 
Fra: 400kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
2-4 personer 1-5 dage Skal tilberedes Levering 29kr
 
Fra: 190kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
1-4 personer 1-7 dage Færdigretter Gratis levering ved køb over 299kr
 
Fra: 378kr
Se tilbud
Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
1-4 personer 3-7 dage Skal tilberedes Gratis levering

Derfor findes der mange forskellige måltidskasser, som alle på hver deres forskellige måder, er med til at gøre hverdagen lidt nemmere for de mange travle familier. 

Det Danske Madhus, adskiller sig lidt i forhold til andre, nemlig ved ikke kun at lave hjemmelavede måltidskasser til private, men i stedet også leverer færdiglavede retter ud til flere forskellige institutioner. 

Alle retterne fra Det Danske Madhus, er hjemmelavede retter, som de fleste mennesker både kender og elsker. Det gælder for både de ældre men også de yngre generationer. 

Det Danske Madhus bruger kun friske råvarer, og derfor får du mad der virkelig smagen af noget. Her er råvarer af høj kvalitet omdrejningspunktet for at lave retter, som altid er fulde af god smag. 

Hvad er Det Danske Madhus?

Det Danske Madhus er en fødevareproducent, som har specialiseret sig i at levere færdigretter til danskere i hele landet. 

Virksomheden blev stiftet af iværksætteren og kokken Henrik Sørensen, som i 2004 åbnede det første madhus i Skive. Siden er virksomheden vokset, og har i dag har en række datterselskaber under sig. 

For den passionerede Henrik Sørensen, var det vigtigt at kunne levere god hjemmelavet og velsmagende mad til hele landet. 

I dag tæller Det Danske Madhus hele 6 madhuse, som er fordelt i hele Danmark. Den stigende interesse for den hjemmelavede mad, gør at virksomheden hver uge leverer færdigretter ud til deres 17.000 danske kunder.

Ikke som de fleste andre

Hos Det Danske Madhus er den helt klare umiddelbare drivkraft, en ægte passion for god og velsmagende mad. Hos mange andre leverandører af måltidskasser, skal du selv tilberede dine retter, i mere eller mindre grad. 

Med hos Det Danske Madhus får du retter som allerede er lavet på forhånd, når du modtager maden. Det eneste du skal gøre, er at opvarme portionerne i en mikrobølgeovn eller i en ovn. 

Hos Det Danske Madhus arbejdes der på at reducere et stort madspild, og derfor er alle portioner tilpasset deres kunder. Derfor er det også begrænset, hvor meget mad der er nødvendigt at smide ud. 

Klassiske danske retter serveret lige til døren

Hos Det Danske Madhus består maden hovedsageligt af alle de klassiske danske retter, som de fleste af os er vokset op med. Det er pandestegte frikadeller, hakkebøffer med bløde løg, sovs og kartofler, tarteletter og klar suppe. 

Men det er ikke alt, for hos Det Danske Madhus, er der også rig mulighed for at bestille lidt ekstra oveni. Du kan nemlig bestille nogle af de gamle klassiske forretter og desserter, men selvfølgelig også nye varianter. Det kan være de gamle klassiske kendinge som citronfromage, forskellige typer af frugtgrød og gammeldags øllebrød. 

Fleksibelt abonnement

Det Danske Madhus leverer velsmagende færdigretter til private og institutioner, og fungerer derfor næsten som de fleste andre udbydere af måltidskasser. Men foruden at levere retter, som kun kræver en enkelt opvarmning, adskiller Det Danske Madhus sig lidt. 

Der er stor fleksibilitet i hvordan du ønsker dit abonnement skal være, det gælder uanset om du bestiller som privatperson, visiteret eller som institution. Ønsker du en særlig kost, kan maden fra Det Danske Madhus tilpasses så det passer til dig. Det kan være at du af sundhedsmæssige årsager har brug for en bestemt diæt, eller der kan være brug for en lidt anden kost, måske i forhold til religion. 

Hos Det Danske Madhus er det også muligt at vælge din egen menu, ud fra et deres faste menukort. Men du kan også vælge at lade dit abonnement køre helt af sig selv, hvor Det Danske Madhus udvælger dine retter fra uge til uge. 

Der er ingen bindingsperiode hos Det Danske Madhus, og du kan derfor altid opsige dit abonnement, lige hvornår du har lyst. Du kan også ændre i din bestilling, og eventuelt udskifte dine nuværende retter ud med andre retter du hellere vil have. 

Hjemmelavede færdigretter til hele Danmark

Det Danske Madhus leverer både færdigretter til private, til visiterede og til institutioner. Det er en bred vifte, hvor der ofte er mange hensyn at tage til den enkelte kunde. For at gøre det lidt mere overskueligt er her en lille guide som kan hjælpe til med at skille de forskellige løsninger fra hinanden.

Måltidskasser til Private

Størstedelen af Det Danske Madhus kunder er private kunder, som enten hver, hver anden eller hver tredje uge, modtager en måltidskasse fyldt med velsmagende færdigretter lige til døren. Modsat mange andre måltidskasser, er alle retterne tilberedt på forhånd, og derfor har du på bare 5 minutter, have et velsmagende måltid til hele familien. 

Måltidskasserne til private er perfekte til den familie, som en gang imellem ikke altid kan lide de samme ting. Som udgangspunkt bliver måltidskassen til private lavet efter en fast menu, altså et fast udvalg af hovedmåltider, desserter og forretter. 

Alligevel er der altid den smarte mulighed, at du selv kan justere indholdet i kassen. Det kan være at I en gang imellem ønsker at variere indholdet fra gang til gang. Er I for eksempel 4 i samme husstand, som alle ønsker noget forskelligt at spise, så kan I selv justere indholdet i jeres måltidskasse. Det kan f.eks. være, at en gerne vil have bøf med bløde løg, en anden gerne vil have høns i asparges mens en tredje gerne vil have brændende kærlighed. 

Uanset hvilken en menu i vælger, og om det skal være en blandet måltidskasse, så vil I altid modtage lækre færdiglavede retter, som bare kan laves færdige på blot 5 minutter. 

Måltidskasser til Visiterede

En anden mulighed er, at man som visiteret borger, også kan modtage de lækre måltidskasser fra Det Danske Madhus. Det Danske Madhus har nemlig i fællesskab med flere forskellige kommuner, indgået en aftale om, at levere færdigretter ud til ældre mennesker, som enten bor i eget hjem, eller som bor i en ældrebolig. 

Det er desværre ikke alle kommuner der har den indgået den aftale, så derfor bør du undersøge om muligheden foreligger i din kommune, før du bestiller din måltidskasse. 

Leveringen af måltidskassen sker altid i trygge rammer, og Det Danske Madhus gør særligt meget ud af at det altid er den samme leverandør, som dukker op på adressen. For mange ældre betyder et velkendt ansigt nemlig rigtig meget, og derfor er det rart at det altid er den samme person, som der kommer med maden hver eneste gang. 

Måltidskasser til Institutioner

Det Danske Madhus er også fast leverandør for en række institutioner i Danmark, en super smart og fleksibel ordning. Det er ikke altid at maden i forskellige institutioner er lige god, det er heller ikke sikkert at retterne altid smager som mange af os synes de burde. Men ved at indgå en aftale med Det Danske Madhus, behøver det ikke længere at være en kedelig affære, at få mad udefra.

Sådan bestiller du din måltidskasse fra Det Danske Madhus

Som med de fleste andre varer du køber på nettet, er det også meget simpelt og ligetil at bestille en måltidskasse hos Det Danske Madhus. Som udgangspunkt kan du ud fra en fast menu, vælge hvilke retter du gerne vil modtage, i din måltidskasse. 

  • Gå ind på detdanskemadhus.dk og vælg om du vil have en måltidskasse privat, visiteret eller en måltidskasse til en institution
  • For at bestille skal du oprette dig som bruger, ved at udfylde dit navn, din adresse, betalingsoplysninger samt hvornår du gerne vil modtage din måltidskasse
  • Sammensæt din menu, og afsend din ordre
  • Anvend dit betalingskort for at betale
  • Ønsker du at få leveret din måltidskasse et bestemt sted på din adresse, skal du udfylde dette inden du afsender din ordre