Halkær Ådal måltidskasser

Aldrig er der blevet talt så meget om klima, og om hvordan vi alle kan hjælpe hinanden til at bidrage med flere klimavenlige og bæredygtige valg i vores hverdag. Det gælder både i Danmark, og i resten af verden. Denne sunde og bæredygtige tilgang til vores mad, er noget som den danske virksomhed, Halkær Ådal, særligt har taget til sig, og som de også mestrer til fulde.

Spar 10% med rabatkoden: Ny fast kunde

Danmark er et land, som er særlig god til at prioritere økologiske fødevarer, frem for de konventionelle fødevarer. Det gælder også særligt for den danske virksomhed Halkær Ådal, som kun beskæftiger sig med at udvikle fantastiske økologiske måltidskasser, som både sparer deres kunder for tid og minimerer et stort madspild. Men som alligevel stadig rummer at verden af velsmagende og velduftende retter af høj kvalitet.

Hvad er Halkær Ådal?

Bag firmaet Halkær Ådal står Kate, Edith og Ilse. Sammen deler de en fælles passion, om at skabe en sund og nærende økologisk kost. Maden skal smage af noget, og alle retterne består udelukkende af sæsonens økologiske råvarer. 

De er intet fint over Halkær Ådal, ej heller hverken hos hverken Kate, Edith eller Ilse. Fællesnævneren for alle tre, er bare den ægte fælles kærlighed til den gode mad, som kun består af de bedste økologiske råvarer. Fordi de mener at alle skal have lige adgang til økologisk kvalitetsmad.

Mad behøver nemlig ikke at være svært, ej heller kompliceret, for at kunne smage godt. Og det behøver heller ikke kun at høre sig til ved store højtider og særlige lejligheder, god mad skal nydes hver eneste dag.

Spar 10% med rabatkoden: Ny fast kunde

Hos Halkær Ådal er det lysten der driver værket

Hos Halkær Ådal, er det lysten og kærligheden til god økologisk mad, der driver værket. Men det hele drejer sig ikke alene om økologisk mad, for hos Halkær Ådal handler det i høj grad også om at træffe nogle gode bæredygtige valg, som gavner os alle. 

For Halkær Ådal er det vigtigt at bidrage med fornuftige valg, som belaster klimaet mindst muligt. Princippet “fra jord til bord” er derfor et princip som virksomheden nøje efterlever. Det gør sig gældende for hele processen i at skabe den gode mad. 

Halkær Ådal vælger derfor altid lokale leverandører, der lever op til virksomhedens høje standarder for kvalitetsvarer. Det er helst gårde og leverandører, helt tæt på hjemmeadressen, som får lov til at levere de gode råvarer. Dette er også med til at minimerer miljøbelastningen i forhold til transport af varerne osv., men det sikrer også dig som kunde, at de varer du modtager, altid er af de mest friske og sprøde råvarer, som det er muligt. 

Frosne velsmagende færdigretter til alle 

For Halkær Ådal skal alle have ret til at få et godt og solidt nærende måltid, med masser af smag. Derfor er der i alle retterne i de forskellige måltidskasser, nøje udvalgt råvarer fra omkringliggende gårde og lokale leverandører. Dette er med til at sikre, at du får et produkt, som udelukkende er lavet af de bedste råvarer, som hverken er sprøjtet eller behandlet med usunde og unødvendige kemikalier.

Hver uge tilbyder Halkær Ådal en lækker menu, som du frit kan vælge imellem. Du bestemmer selv hvor mange personer måltidskassen skal passe til, og også hvor mange dage du ønsker. Venter du for eksempel gæster en fredag eller lørdag aften, har du muligheden for at vælge, så måltidskassen passer til dig, og antallet af dine gæster. 

Spar 10% med rabatkoden: Ny fast kunde

Fælles for alle de forskellige retter er at det er frosne færdigretter, som alle er tilberedt helt fra bunden, hjemme i Halkær Ådals store køkken i Nordjylland. De frosne færdigretter er med til at gøre måltidskasserne meget fleksible, da du enten kan tilberede dine måltider eller du kan putte nogle af dem i fryseren, i tilfælde af at du ikke er hjemme eller hellere vil spise noget andet. 

På den måde har du altid frisk og lækkert mad i fryseren, som bare kræver en enkelt optøning og at blive varmet op i ovnen eller mikrobølgeovnen.

Enkelt abonnement

Er det første gang du bestiller en måltidskasse hos Halkær Ådal, bliver der automatisk oprettet et abonnement. Abonnementet er ikke bindende og det står dig derfor frit for, om du afbestiller det igen eller om du ønsker at modtage flere måltidskasser i fremtiden. 

Skal du på ferie eller er der andre grunde til at du ikke ønsker at modtage din måltidskasse, kan du nemt sætte dit abonnement på pause.

Måltidskasserne fra Halkær Ådal

Hos Halkær Ådal finder du i alt 5 forskellige måltidskasser, der passer godt til alle aldersgrupper. Dermed er der lidt for enhver smag, så det ikke bliver alt for svært at finde en der passer til dine eller familiens præferencer. 

For at gøre det lidt nemt at finde frem til forskellene på de forskellige måltidskasser, følger her en lille beskrivende guide. 

Halkær Måltidskassen

Halkær Måltidskassen – også kaldet for kundernes favorit – består af god varieret mad fordelt på 7 forskellige velsmagende måltider. Den indeholder alle de klassiske retter, som mormor lavede dem. Det er retter som for eksempel hjemmelavede frikadeller, hakkebøf, karbonader med grønærter og forloren hare. 

Men for at udfordre dine smagsløg en smule, finder du også mad som er inspireret fra andre dele af verden, for eksempel spansk paella, thai curry og tikka masala med kylling. 

Pensionist Måltidskassen

Denne måltidskasse er særlig tiltænkt den ældre kundegruppe, hvor appetitten ofte kan være en udfordring. Kassen består af lækre velduftende middagsretter, som smager dejligt, og som også er let at tygge. I denne kasse kan du forvente de gamle klassiske retter, som cremet jordskokkesuppe, fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade sauce og hakkebøffer med kartofler og bløde løg. 

Spar 10% med rabatkoden: Ny fast kunde

Vegetar Måltidskassen

Denne måltidskasse er den mest klimavenlige kasse som indeholder lækre økologiske grøntsager og mange forskellige spændende vegetarretter, som er lavet med inspiration fra hele verden. I kassen finder du retter som chili con carne med fuldkornsris, gulerodsdeller med kartofler og løgsovs og rødbedebøf med grov bulgur. 

Grønt + Fisk Måltidskassen

Denne passer godt til dig der spiser vegetarmad, men som også gerne vil spise fisk. Måltidskassen består af 2 retter med fisk og 3 vegetariske måltider. 

Grønt + Fisk + Fugl Måltidskassen

Er den sidste kasse i rækken af økologiske måltidskasser fra Halkær Ådal. Kassen indeholder blandende retter som både består af vegetarretter, retter med fisk og retter med fugl. Kan du lide mad som er let krydrede, er denne kasse ideel til dig. 

Sådan bestiller du hos Halkær Ådal

Ønsker du at bestille en måltidskasse fra Halkær Ådal, så er det i virkeligheden meget enkelt og nemt. Her er en lille guide i hvordan du bestiller en økologisk kasse fra den danske virksomhed. 

  • Gå ind på halkaeraadal.dk og vælg den måltidskasse der passer til dig. Du skal også vælge hvor ofte og hvor mange dage og mennesker du ønsker at få leveret til
  • Tilføj dine valg til kassen, og udfyld dine faktureringsoplysninger, hvornår du ønsker at modtage kassen samt om du ønsker en kasse hver anden, tredje eller fjerde uge 
  • Afsend din ordre
  • Anvend dit betalingskort for at betale

Du behøver ikke at være hjemme når din mad bliver leveret. Maden er pakket i en termokasse, og kan derfor fint holde sig. 

Når du modtager din måltidskasse, er det eneste du skal gøre, er at opvarme de økologiske retter i enten mikrobølgeovnen eller en almindelig ovn, så har du et lækkert varmt måltid med god smag.