HelloFresh måltidskasser

Mange danskere har fået øjnene op for måltidskasser og de fordele, der er ved at få leveret lækre måltidskasser lige til døren i løbet af ugen. Det er nemlig den gyldne middelvej mellem selv at skulle købe ind og lave mad samt at købe take-away. Med en HelloFresh måltidskasse får du nemme og sunde retter til få penge per måltid. Typisk kan du købe måltidskasserne via et abonnement, så kasserne bliver leveret regelmæssigt enten hver eller hver anden uge.

Spar op til 725kr på dine første 4 kasser

Det gode ved at bestille måltidskasser er, at abonnementet ofte kan oprettes og opsiges, når du har lyst, hvilket betyder, at du nemt kan gøre brug af måltidskasser i perioder af dit liv, hvor sådan en form for levering af mad passer ind. Det gør kasserne til en fleksibel og billig måde at få leveret sund mad til hele familien på, og derfor har branchen også set en stor stigning i interessen på kasserne.

Hvem er HelloFresh?

Der findes efterhånden et væld af forskellige måltidskassevirksomheder på markedet i Danmark, og interessen i disse har set en stor stigning de seneste par år. En af de helt store leverandører af måltidskasser er HelloFresh, som har tyske rødder. Virksomheden er relativt ny på det danske marked, men er ikke desto mindre blevet taget imod med åbne arme. Det er til dels på grund af det solide udvalg af måltidskasser med lækre og lokale råvarer til diverse behov og til dels på grund af virksomhedens fokus på miljø og bæredygtighed.

HelloFresh har nemlig miljøet i højsædet, når virksomheden producerer og leverer de forskellige kasser, og HelloFresh er således verdens første CO2-neutrale måltidskassevirksomhed. Samtidig sørger virksomheden for, at overskuddet og ressourcerne går til at støtte både globale og lokale projekter, som har med miljøbeskyttelse at gøre.

Hvad består en HelloFresh måltidskasse af?

Måltidskasserne fra HelloFresh består af alt det, du skal bruge for at kreere et fantastisk måltid til dig selv og sin familie. Uanset hvilken HelloFresh måltidskasse du køber, får du nemme opskrifter og de ingredienser, der skal til for at tilberede måltidet. Opskrifterne er lavet med letforståelige og overskuelige punkter, så hele familien kan være med til at tilberede aftensmaden.

En af fordelene ved at gøre brug af HelloFresh måltidskasser er, at du med sådan en kasse ofte kan vælge retter og opskrifter, som du måske ikke har prøvet før. Det er altså en god måde at stifte bekendtskab med nye retter på. Derudover bruges der i mange opskrifter ofte også ingredienser, som du sjældent får købt med hjem på egen hånd, og det kan være sjovt for hele familien at stifte bekendtskaber med disse. Det kan fx være lilla gulerødder eller kinesisk broccoli.

Spar op til 725kr på dine første 4 kasser

Når du skal vælge en måltidskasse fra HelloFresh, er der seks forskellige muligheder. Der er selvfølgelig en vegetarisk kasse, som er fyldt med lækre og grønne opskrifter; en familievenlig kasse, som byder på retter til hele familien; en nem og hurtig kasse, der byder på mad, som kan tilberedes på mellem 15 og 30 minutter; en verdenskøkkenet-kasse med retter fra hele verden og selvfølgelig også en premiumkasse til de særlige øjeblikke.

Det er vigtigt at bemærke, at HelloFresh-premiumkassen kun indeholder én ret per uge i modsætning til de øvrige HelloFresh måltidskasser. Dette er tilfældet, fordi premiumpakken indeholder ingredienser og retter af den højst tænkelige kvalitet, så du fx kan lave den perfekte ret til din dateaften.

Sådan fungerer det

Hvis du ønsker at få leveret HelloFresh måltidskasser, er det meget simpelt at komme i gang. Det kræver nemlig kun, at du angiver antallet af personer og det antal dage, som kassen skal række til. Derudover kan du få lov til at skræddersy din HelloFresh måltidskasse, fordi du kan vælge, præcist hvilke retter og opskrifter du ønsker i din kasse. På den måde kan du nemt undgå måltider med ingredienser, som du fx ikke kan tåle, ikke spiser eller bare ikke kan lide. Når du er færdig med at vælge opskrifter, får du mulighed for at vælge, hvornår kasserne skal leveres.

Det gode ved HelloFresh – sammenlignet med mange af konkurrenterne – er, at virksomheden har stort fokus på at bruge lokale råvarer i sine kasser. Når du vælger en måltidskasse fra HelloFresh, er du derfor garanteret dansk kylling, ASC/MSC-certificeret, bæredygtig, fisk og førsteklasses frugt og grønt. Der er desuden fokus på at anvende og bruge de lokale råvarer, som er i sæson.

HelloFresh fokuserer også på, at måltidskasserne bliver designet med bæredygtighed in mente. Derfor er der ingen unødvendig emballage i kasserne, og dette har sammen med det store udvalg af ingredienser i høj kvalitet været med til at sætte HelloFresh på Forbrugerrådet Tænks liste over de bedste måltidskasser i Danmark.

HelloFresh har fokus på bæredygtighed og miljøet

Hvis der er én ting, som danske forbrugere har fokus på i øjeblikket, så er det virksomheders fokus på bæredygtighed og miljø og på, hvordan disse fokusområder implementeres i virksomhedernes produkter. Det gælder også for HelloFresh, som blandt andet har et stort fokus på den emballage, råvarerne bliver pakket ind i.

HelloFresh har udviklet specielle former for emballage til produkter som madlavningsfløde og creme fraiche, der i forhold til traditionel emballage faktisk sparer op til 70 % af plastikmængden. Derudover sørger HelloFresh for at vakuumpakke alt kød, hvilket er med til at spare op til 80 % af plastikforbruget i forhold til traditionel indpakning. Det er samtidig med til at sørge for, at kødet kan holde sig frisk i længere tid.

Når du får leveret måltidskasser fra HelloFresh, kan desuden være rolig i tanken om, at kasserne bliver leveret direkte fra HelloFresh uden mellemled i form af fx supermarkeder og lignende. Det er med til at reducere CO2-udslippet. Det uundgåelige CO2-udslip, der alligevel er, kompenserer virksomheden faktisk for. Det gør HelloFresh til verdens første CO2-neutrale måltidskassevirksomhed.

Spar op til 725kr på dine første 4 kasser

Få bugt med madspild

Udover at de lækre HelloFresh måltidskasser er lavet med fokus på minimering af plastik og CO2-udslip, så er kasserne også lavet med fokus på minimeringen af madspild. Når du køber en kasse fra HelloFresh, får du nemlig kun de ingredienser med, som skal bruges til at lave retten. Du ender altså ikke med bjerge af gulerødder eller kartofler, som du ikke skal bruge, og som bare ender i skraldespanden. Det kan faktisk være med til at reducere en families madspild med helt op til 60 %.

Uanset hvilken ret, du vælger til den kommende uge, er det dog forventet, at du har et udvalg af basisvarer i dit køkken. Det gælder fx ting som smør, mælk, æg, sukker, olie, salt, peber og mel. Resten bliver leveret i HelloFresh måltidskasserne.

Måltidskasser gør hverdagen nemmere

Der er mange grunde til at vælge en HelloFresh måltidskasse, men en af de helt store grunde er, at kasserne simpelthen er med til at gøre hverdagen nemmere. Med en HelloFresh måltidskasse, der er fyldt med lækre råvarer og nemme opskrifter, slipper du nemlig for indkøb, og kasserne bliver leveret til din adresse, når det passer dig. Derudover er kasserne designet således, at retterne ikke tager mere end 45 minutter at lave. Ofte kan retterne tilberedes på bare 15 til 30 minutter, og der bliver således længere tid til samvær med familien.

Alle retter i kasserne er desuden lavet, så de dækker dit energi- og ernæringsbehov, og med en måltidskasse fra HelloFresh er det altid muligt at se, præcist hvor mange proteiner, kulhydrater og kalorier der er i et givent måltid. Oftest vil der være mellem 700 og 800 kalorier i et HelloFresh måltid. Du er altså fint dækket ind i forhold til kalorier, når du vælger en HelloFresh måltidskasse.