Gør hverdagen nemmere med en Marley Spoon måltidskasse

Er du også træt af at bruge din sparsomme fritid på at stå i kø i supermarkedet? Måske endda med et træt og pylret barn ved din side. Så er en måltidskasse garanteret den helt rette redningskrans for dig!

Spar 25% på de første 4 kasser

Med en Marley Spoon måltidskasse er det slut med selv at lave madplaner, handle og slæbe de tunge varer hjem. Maden bliver leveret til din dør, og efter bare 30 minutter i køkkenet kan du spise dig mæt i sund og lækker mad.

Det særlige ved netop en Marley Spoon måltidskasse er, at du selv har en stor grad af medbestemmelse. Du kan selv vælge mellem et stort udvalg af fristende opskrifter, og det er nemt og hurtigt at angive, hvor mange måltider du har brug for i en specifik uge. Så hvis maven knurrer efter noget bestemt, eller ungerne er kræsne, kan du uden problemer vælge de opskrifter, som passer bedst. Og har du brug for færre dage med måltidskasser, bestiller du bare til færre dage.

Hvornår hele herligheden skal leveres, er også helt op til dig selv – og så er selve leveringen i øvrigt ganske gratis. Som et ekstra frynsegode er Marley Spoon måltidskassen en rigtig god måde at minimere mængden af mad- og emballagespild i hverdagen.

Nem og sund mad – med mindre madspild

De fleste ved, at de skal spise varieret for at leve sundt. Når hverdagen kører med fuld fart, og du bare skal have noget hurtig aftensmad, kan det alligevel være svært at huske. Det nemmeste er som regel at ty til de retter, som laves ofte – og det bliver både kedeligt og uinspirerende i længden.

Med et abonnement på en Marley Spoon måltidskasse skal du ikke længere bekymre dig om at spise varieret og sundt. Hver uge kan du vælge mellem 30 forskellige opskrifter med masser af smag, som er sammensat af gode råvarer. Måltidskassen indeholder alle de ingredienser, du skal bruge til at lave ugens retter. Du får præcis de mængder varer, der er behov for, og på den måde oplever mange at mindske deres mængde af madspild betydeligt.

Spar 25% på de første 4 kasser

Marley Spoons måltidskasser og opskrifter tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. De råvarer, som er i sæson, er også dem, der er sundest og mest friske at spise. Samtidig er det godt for miljøet, fordi de ikke er blevet transporteret langvejs fra. Sidst, men ikke mindst, smager det bare bedre, når grøntsager, frugter og andre varer er så nye som muligt.

Bæredygtige tiltag med Marley Spoon-måltidskasser

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige udbydere af måltidskasser. Hvis du gerne vil tage et klima- og miljøvenligt valg, skal du være opmærksom på, hvordan de enkelte udbydere forholder sig til blandt andet emballage og CO2-kompensation. Dine handlinger og forbrugsvaner kan have stor betydning for klimaet, og derfor er det sommetider nødvendigt at være kritisk undersøgende som forbruger.

Marley Spoon er en grøn virksomhed, der har stort fokus på at mindske spild af mad. Samtidig er det en CO2-neutral virksomhed, fordi den kompenserer for den mængde CO2-udslip, som ikke kan forhindres – for eksempel ved udbringning af måltidskasserne.

Hvis du vil være bæredygtig i dit forbrug, kræver det også et kig på, hvordan emballage såsom plastic og pap bliver fremstillet og eventuelt genanvendt. I Marley Spoon-måltidskasser er varerne indpakket i så lidt indpakning som muligt. De kasser, som måltiderne bliver leveret i, er fremstillet af genanvendt og FSC-certificeret materiale.

Spar 25% på de første 4 kasser

FSC-certificeret betyder, at de træfibre, der er brugt til at fremstille eksempelvis en papkasse, kommer fra et bæredygtigt skovbrug. Der vil blive plantet nye træer som kompensation for de fældede træer, som er blevet brugt til at lave papkassen af. På den måde bliver der ved med at være en god balance i naturens ressourcer.

Det er bæredygtige tiltag, som kan være med til at give dig ro i maven, når du vælger en Marley Spoon måltidskasse til din hverdag.

Kun de bedste råvarer

Når du selv er ude at handle, har du garanteret nogle produkter eller mærker, som du foretrækker og ofte putter i din indkøbskurv. Den mulighed har du ikke, når du vælger en måltidskasse, og du må i stedet have tillid til, at udbyderen af din måltidskasse laver det rette valg for dig. Det kan måske virke grænseoverskridende for nogle, men her er det blot vigtigt, at du sætter dig nøje ind i, hvordan råvarerne til måltidskassen bliver udvalgt.

En Marley Spoon måltidskasse består af gode råvarer, som nøje er blevet håndplukket hos udvalgte leverandører. De fleste leverandører af råvarerne er europæiske og er blevet udvalgt, fordi de har ordentlige produktionsforhold og kan garantere friske råvarer i høj kvalitet.

Du kan regne med, at måltidskasser fra Marley Spoon er sammensat af kød, fisk, frugt og grønt, mejeriprodukter, kornprodukter og krydderiblandinger. Du vil garanteret også støde på råvarer, opskrifter og krydderiblandinger, som du ikke før har smagt, men som smager dejligt og giver ny inspiration i den daglige madlavning.

Omkring 40 procent af opskrifterne er vegetariske og veganske, så hvis du foretrækker det grønne måltid eller vil styre uden om animalske produkter, er der masser af lækre muligheder.

Spar 25% på de første 4 kasser

Sådan bestiller du en Marley Spoon-måltidskasse

Hverdagen byder på masser af overraskelser og variationer, og det er ikke alle uger, at det passer lige godt med en måltidskasse. Det kan være, at du skal på ferie, får gæster eller ikke selv er hjemme.

Derfor er der masser af fordele ved at vælge en måltidskasse, som er fleksibel. Med et abonnement på Marley Spoon måltidskasser kan du skræddersy hver enkelt uge, så leveringen af måltider passer til dit program.

Når du tilmelder dig, kan du vælge mellem en topersoners måltidskasse eller en firepersoners Marley Spoon måltidskasse, og derudover skal du angive, om du som udgangspunkt vil have to, tre, fire eller fem måltider pr uge. Ved tilmelding kan du desuden krydse af, om måltidskassen skal være vegetarisk. Hvis du ikke spiser 100 procent vegetarisk, men alligevel kan lide at have flere kødfrie måltider om ugen, kan du senere vælge mellem flere vegetariske opskrifter, når du skal bestemme dig for ugens menu.

Du skal i begyndelsen af tilmeldingsprocessen oplyse dit postnummer, så Marley Spoon kan tjekke, om det er muligt at levere til din by – flere og flere landet over kan heldigvis få leveret måltidskasser fra firmaet.

Hvis dine behov ændrer sig undervejs, kan du logge ind på din brugerprofil og ændre dit abonnement. Du kan for eksempel springe måltider over, sætte leveringerne på pause eller helt opsige dit abonnement.

5 gode grunde til at vælge Marley Spoon måltidskasser

Måltidskasser bliver mere og mere populære i Danmark – og det er med god grund. For hverdagen går hurtigt, og det bør ikke være på bekostning af god og varieret kost. Men hvorfor skal du så vælge netop Marley Spoon måltidskassen? For at gøre det overskueligt for dig har vi lavet en opsummering. Der er mindst fem grunde til at vælge denne type måltidskasser. Dem får du her:

  1. Spis lækkert, sundt og varieret med Marley Spoon måltidskasser
    Med en måltidskasse er du fri for selv at lave madplaner med sunde og spændende opskrifter. I stedet bliver du præsenteret for en række opskrifter lavet af dygtige kokke, som bruger årstidens friske råvarer og giver dig velsmagende mad og nye smagsoplevelser.

  2. Bliv fri for at handle
    Du får leveret din måltidskasse lige til døren på det tidspunkt, der passer dig bedst. I kassen får du alle de ingredienser, du skal bruge til at lave ugens opskrifter. Så er det bare at komme i gang med at følge de overskuelige opskrifter, og efter 30 minutter er der serveret. Det bliver næsten ikke nemmere at lave god mad!
  1. Vælg selv opskrifter

Det er helt særligt for Marley Spoon måltidskasser, at du selv kan vælge ugens opskrifter. Du er altså ikke tvunget til at lave retter, som du eller ungerne ikke kan lide. Det giver dig masser af medbestemmelse, og du ved præcis, hvilke måltider du kan glæde dig til i ugens løb. Har du allergener eller spiser vegansk/vegetarisk, vil det også være en fordel, at du selv kan vælge de retter, som passer til dig og dine kostvaner.

  1. Minimer madspild

Marley Spoon måltidskassen indeholder lige præcis den mængde ingredienser, der skal bruges i opskrifterne. Det betyder færre madrester, der kommer til at ligge og mugne i køleskabet for senere at ende i skraldespanden. Mange vil opleve, at de smider mindre mad ud, fordi mængderne er tilpasset til det antal personer, du har bestilt til.

  1. Skræddersy dit abonnement på Marley Spoon måltidskasser

Selvom du ved tilmelding tegner et abonnement på at modtage en måltidskasse et bestemt antal ugedage, kan du altid lave det om igen. Du vil altså ikke være tvunget til at modtage Marley Spoon måltidskasser på dage, hvor du ikke har behovet. Det er nemt at ændre sine leveringer via den online brugerprofil.