Asiatisk måltidskasse – få krydret og sund mad leveret til døren.

Er du vild med det asiatiske køkken? Og vil du kunne byde familie og venner på de lækreste retter med masser af smag og krydderi? Med asiatisk inspirerede måltidskasser er der garanti for nye, skønne oplevelser med grøntsager og kød. 

Det asiatiske køkken er kendt for dets brug af naturlige afgrøder og saftigt kød. Det kan være sin sag selv at stå for at tilberede asiatiske retter derhjemme. Det kræver tit særlige ingredienser, som er med til at give de sunde retter deres kendetegn. 

Asiatisk måltidskasse til dig der elsker smag og krydderi

På nettet får du mange muligheder for at vælge asiatiske måltidskasser til dig selv og familien. Måltidskasser er det praktiske og økonomiske valg, når du går op i sundhed, god smag og ønsker mere tid i hverdagene. 

Måltidskasser er blevet populære hos danskerne igennem de seneste år. Det har blandt andet betydning for, at du i dag kan vælge imellem flere forhandlere online, og at du har mange valgmuligheder, når det kommer til at vælge forskellige typer af kasser med friske og inspirerende råvarer. 

Find den bedste asiatiske måltidskasse

Det er en god idé at bruge lidt tid på at undersøge forskellige forhandlere, før du bestiller din måltidskasse. Ved at sammenligne flere forhandlere får du indblik i deres produkter, kundefordele og bestillingsvilkår. 

Du skal blandt andet sikre dig, at din forhandler tilbyder fragt i dét område, hvor du har bopæl. Du kan finde alle de vigtige oplysninger om både priser, fragt og særlige hensyn i forbindelse med allergier på hjemmesiderne hos de forskellige forhandlere. 

Hovedparten af forhandlere af måltidskasser har et bredt udvalg af produkter indenfor forskellige kategorier. Her kan du blandt andet finde veganske, vegetariske og sunde måltidskasser foruden de populære frugt- og grøntkasser. Som noget særligt er der på markedet for asiatiske måltidskasser specialiserede forhandlere, som kun tilbyder råvarekasser med ingredienser fra det asiatiske køkken. 

Er det umuligt for dig at køre træt i den krydrede og velsmagende mad, kan det være det rette valg med en specialiseret forhandler. Her kan du vælge imellem forskellige typer af måltidskasser, som alle er pakket med inspiration fra Asien. 

Sådan bestiller du din asiatiske måltidskasse

Når du har fundet frem til den rette forhandler, skal du i gang med bestillingen af din asiatiske måltidskasse. Det er nemt og gennemskueligt at gennemføre din bestilling og ordre, så du kan se frem til at få leveret de bedste råvarer til bopælen. 

Du kan følge denne mini-guide, når det er første gang, du skal i gang med at bestille måltidskasse online:

  1. Vælg antal personer
  2. Vælg leveringsomfang 
  3. Angiv din bopæl
  4. Gennemfør bestilling 

Din måltidskasse med asiatisk mad pakkes i forhold til dine ønsker. Derfor skal du angive, hvor mange personer den skal indeholde ingredienser til. Og du skal oplyse til forhandleren, hvor ofte du ønsker din måltidskasse leveret til privaten. 

Bestil asiatiske måltidskasser, når du har lyst

Mange forhandlere har vejledende beskrivelser af, hvor mange ingredienser der pakkes til en måltidskasse til 2 personer eller 4 personer. Hermed kan du vurdere, hvor stor en levering du skal bestille, så det passer til behovene i din husstand. 

Det er forskelligt, hvor ofte vi mennesker ønsker at få asiatiske måltidskasser leveret til hjemmet. For nogle er måltidskasser valgt til som et supplement, mens kasserne i andre husstande udgør primærmåltiderne. Du bestemmer selv, om du vil have dine asiatiske ingredienser leveret hver uge, hver anden eller med længere tids mellemrum. 

Værd at vide om konceptet bag asiatiske måltidskasser

Måltidskasser er bygget op omkring abonnementskoncept. Det vil sige, at du får mest værdi for pengene ved at købe kasserne med friske råvarer på abonnement, hvor du betaler et fast, månedligt beløb til din forhandler. 

Selvom langt hovedparten af alle kunder er abonnenter, er det muligt at købe måltidskasser stykvist. Dette kan være løsningen for dig, der ikke har fået asiatisk måltidskasse leveret før, og som ønsker at stifte bekendtskab med konceptet, før du opretter dig med et abonnement. 

Mange forhandlere giver potentielle, nye kunder anledning til at få erfaring med måltidskasser i form af en budgetvenlig prøvekasse. Når du har oprettet dig som kunde, får du adgang til en personlig profil, hvorfra du kan lave ændringer i abonnement. 

Lav ændringer i din abonnent og vælg nye måltidskasser til

På din personlige side kan du se, hvor meget du betaler for din asiatiske måltidskasse hver måned. Og du kan nemt lave ændringer i dit abonnement, hvilket blandt andet er en fordel, når du skal ferie, eller når der er behov for nye smagsoplevelser på middagsbordet. 

Er der brug for forandring med nye smagsoplevelser, kan du vælge en ny slags måltidskasse til. Du har til enhver tid fuld frihed til at skifte type af måltidskasse, vælge til og fra samt købe supplerende frugt- og grøntkasser efter behov. 

Skal du på ferie til udlandet, skal du huske at sætte dit abonnement på pause. Din forhandler vil oplyse afbestillingstider på hjemmesiden, så du ved, hvornår du seneste skal have sat måltidskassen med asiatisk mad på midlertidig pause. 

Holder du ferie herhjemme i danske omgivelser, og vil du ikke undvære din lækre og krydrede mad? Det er værd at undersøge, om du kan få leveret din praktiske måltidskasse til en ny adresse. Som udgangspunkt leveres kasserne til alle landsdele på nær til de bro-faste øer.

Hvad indeholder en asiatisk inspireret måltidskasse?

Det vil være forskelligt fra uge til uge, hvad du kan forvente at lave til aften med en asiatisk måltidskasse. Der vil året igennem være nye og spændende opskrifter, der er inspireret af den pågældende sæson og årstid.  

Den travle hverdag får mange af os til at falde i fælden med at lave de samme måltider til familien. Det kan blive kedeligt og trivielt i længden, og det kan gøre det mindre inspirerende at stå i køkkenet. De mange variationer i din måltidskasse gør det sjovt at lave mad, og det kan skabe interesse hos børnene eller de unge mennesker i husstanden til at deltage i madlavningen. 

På forhandlerens hjemmeside kan du hver uge få indblik i, hvilke retter der kan laves derhjemme med næste uges måltidskasse. Der er en menu, som giver dig overblik over måltider og tilhørende ingredienser. 

Skulle der være allergier i familien, eller er der en bestemt ret, som du eller børnene gerne vil undvære, kan du hos mange forhandlere få anledning til at vælge en eller flere retter fra og på dén måde selv sammensætte din måltidskasse.

Særligt om priser på asiatiske måltidskasser

Du vil få en individuel pris på din asiatiske måltidskasse. Prisen vil være påvirket af, hvor mange mennesker den skal pakkes til, og hvor ofte du ønsker den leveret direkte til bopælen.

Når du er i gang med at gennemføre din bestilling, vil du få oplyst, hvad din personlige pris bliver. Du ved, hvad du skal betale hver måned, og du kan med fordel knytte din aftale med forhandleren op til Betalingsservice, så beløbet automatisk trækkes fra din konto hver måned. 

Det er uforpligtende at være kunde hos langt de fleste forhandlere af asiatiske måltidskasser. Det betyder, at du hele tiden kan skifte indhold i dit abonnement, og at prisen vil ændre sig med det samme, når du har lavet en ændring.

Du kan forvente at komme til at spare penge, når du modtager måltidskasser med asiatisk mad. Du slipper for selv at købe basis- og specialingredienser, og du undgår at bruge tid og økonomi på transporten til og fra supermarkederne.