Måltidskasse med fisk – få sund fisk leveret hjem til dig

Hver uge bruger vi danskere flere timer på at planlægge måltider, foretage indkøb, lave mad og holde styr på madbudgettet. Hører du til den store gruppe af danske børnefamilier, der har travle hverdage, ved du, at det til tider kan være udfordrende at lave sund og inspirerende mad. 

Derfor er måltidskasser med fisk et hit hos danskerne 

En måltidskasse kan meget mere end blot lette tiden i hverdagene og weekenderne. I fremtiden kan du slippe for de mentalt, drænende storindkøb hver uge, og du kan se frem til at kunne tilbyde skønne retter hver aften til familien. I fremtiden bliver det slut med at have dårlig samvittighed overmadspild. Din kasse med sunde råvarer pakkes i forhold til størrelsen på din husstand.

Du får stor fleksibilitet med dit abonnement, så du kan springe leveringer over, eller du kan vælge nye måltidskasser til. Med måltidskasse på abonnement ved du præcist, hvad du betaler for hovedmåltiderne uge for uge. Du får lettere ved at holde styr på privatøkonomien, og du kan undgå at bruge timer i supermarkedet hver måned.

Bestil velsmagende fisk fra danske forhandlere

Fisk er blevet en dyr spise. Går du til en fiskehandler, skal du forvente at betale flere hundrede kroner for råvarer til ét måltid. Fisk indeholder masser af vigtige næringsstoffer, som både børn og voksne har brug for.

Det behøver ikke udhule dit madbudget at servere lækker og saftig fisk for familien 2-3 gange om ugen. Men en måltidskasse kan du få sunde fisk leveret direkte til din bopæl. Det eneste du skal gøre, er at oprette dig som kunde hos én af de mange måltidskasse-forhandlere. Forhandlerne har klaret alle led i pakke- og leveringsproces, så du kun skal tage dig af tilberedningen. 

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle forhandlere af måltidskasser med fisk, der har særlige produkter kun med fisk. På forhandlernes hjemmesider kan du nemt og hurtigt få overblik over, hvilke forskellige frugt- og grøntkasser samt de populære måltidskasser der sælges. 

Derfor er en måltidskasse med fisk et godt valg til familien 

Fisk er en bred og overordnet betegnelse for delikatesser, der er rige på antioxidanter, jod mineraler, selen og ikke mindst vitamin D. Mange af næringsstofferne kan ikke fås fra andre fødevarer, og derfor er det anbefalet fra Den Danske Sundhedsstyrelse, at vi spiser fisk mindst 2 gange om ugen. 

Der findes masser af skønne og spisevenlige fisk. Laks, makrel, sild, rejer og hellefisk er blot et udpluk af de mange fisk, som vi danskere holder særligt af. 

Vil du i gang med den sunde livsstil, eller har du ønske om at gå ned i vægt? Fisk indeholder en stor mængde protein, der bidrager med vigtige aminosyrer, og som skaber stor mæthedsfornemmelse. 

Når det kommer til smagsoplevelser, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan tilberede fisk. Den store fordel ved måltidskasser med fisk er, at der følger opskrifter med, så du slipper for at bruge tid på selv at finde tilberedningsmetoder.

Sådan får du måltidskasser med fisk leveret til døren 

Det er en god idé at undersøge forskellige forhandlere af måltidskasser med fisk. Der kan være forskel på, hvilke typer af leveringer med råvarer, frugt og grønt de tilbyder, og de kan have forskellige kundefordele- og vilkår. 

Har du planer om at skifte mellem flere typer af måltidskasser, er det værd at vælge en forhandler, som har sunde måltidskasser, vegetariske måltidskasser og måltidskasser med kød.  

Når du har fundet frem til din favoritforhandler, kan du bruge denne mini-guide til at gennemføre bestillingen:

  1. Vælg måltidskasse med fisk i den korrekte størrelse
    Når du har valgt måltidskassen med fisk, ledes du automatisk til bestillingssiden. Her skal du først starte med at oplyse, hvor mange personer i husstanden din måltidskasse skal indeholde råvarer til. De fleste måltidskasser kan vælges til at dække 2-6 personer. 
  2. Opret din personlige kundeprofil
    Når du valgt den korrekte størrelse af måltidskasse, skal du oplyse navn og bopæl. Det særlige ved de populære kasser med råvarer er, at prisen for produktet er inklusiv fragt. 
  3. Gennemfør bestilling 
    Det sidste led i bestillingsprocessen handler om betaling. Måltidskasser er designet som abonnementsløsning. Det betyder, at du som abonnent hver eller hver anden uge modtager en inspirerende kasse med råvarer, som du har bestemt i både type og størrelse. 

Vil du være sikker på, at dine betalinger falder til tiden, skal du oprette en PBS-aftale med din forhandler af måltidskasser med fisk. På dén måde vil der automatisk blive trukket et bestemt beløb hver måned, uden du skal huske på at lave en manuel overførsel. 

Hold øje med næste uges menu og få succes med måltiderne 

Er der børn i husstanden, kender du alt til skuffende blikke, når du fortæller, hvad der kommer på bordet til aften. Når hverdagen er presset, mindskes vores kreativitet, og vi ender ofte med at servere dén mad, som familien kender til.

Mange mennesker har særlige præferencer, når det kommer til fisk. Der kan være enkelte typer af skaldyr eller fisk, som ikke falder i den personlige smag. På din forhandlers hjemmeside kan du uge for uge følge med i, hvilke fisk samt tilhørende opskrifter du kan se frem til at modtage i næste uges forsendelse. 

Skulle der i en uge være fisk, som du eller børnene ikke synes om, er det muligt at melde sig fra denne levering. Dermed er du garanteret succes, når du serverer aftensmad.

Jeg ønsker at ændre levering af min måltidskasse – hvad gør jeg?

Som kunde hos en forhandler af måltidskasser med fisk har du en personlig profil, hvor du kan se, hvad du betaler hver måned, og hvilke typer af kasser med råvarer du modtager. Der kan være forskellige årsager til, at du i en uge eller i en kortere periode ønsker at sætte dit abonnement på pause. 

Det kan være, du og kæresten, vennerne eller familien skal på ferie. Eller det være, du planlægger fest eller fødselsdag, og hvor der skal en særlig menu på bordet til denne anledning. 

På din personlige profil er det nemt at justere dit abonnement, så det til enhver tid matcher familiens behov. Drejer det sig om ferie herhjemme i sommerhus, er det værd at undersøge, om det er muligt at få din måltidskasse med fisk leveret hertil. 

Det er også fra din profil, at du kan vælge en nu måltidskasse til, hvis der er brug for variation i maden.  

Hvilke fisk indeholder en måltidskasse med fisk?

Det vil være forskellige hvilke fisk og skaldyr, der følger med i en måltidskasse. Som udgangspunkt kan du forvente, at når du har en dansk forhandler, vil fiskene være fra dansk eller europæisk farvand. 

Der vil altid følge en indholdsoversigt med, når du modtager din kasse med proteinrige råvarer fra havet. Skulle der være en bestemt slags fisk med, som du ikke har tilberedt før, får du ikke problemer med madlavningen. Du får udførlige opskrifter med, som trin-for-trin fortæller dig, hvordan du skal rense, filetere og stege/bage fiskene.

Fisk i måltidskasser pakkes forsvarligt og koldt, så de ikke mister kvalitet i forbindelse med transport. Det er muligt at få fragtmanden til at levere måltidskassen til bopælen, selvom ingen er hjemme. Det anbefales, at du pakker dine fisk ned (enten i køleskab eller i fryser), når du kommer hjem. På dén måde bevares holdbarhed og smag på bedste vis.

Hvad koster måltidskasser med fisk?

Prisen for fisk i måltidskasser er påvirket af størrelsen på din husstand. Det vil sige, at en måltidskasse til 4 personer er billigere sammenholdt med en levering, som skal indeholde fisk til 6 personer. Når du er i gang med din bestilling, vil du få oplyst pris, før du gennemfører dit køb og får abonnement.  Flere og flere forhandlere af måltidskasser tilbyder en prøvekasse til potentielle kunder. Denne første levering kan typisk fås til 50% af den normale pris. Prøvekassen er en god anledning til at få erfaring med at modtage måltidskasse og lave lækre måltider med sund f