Slanke måltidskasse – få succes med dit vægttab

Vil du have succes med vægttabet? Og skal det være en fornøjelse at lave god, sund og mættende mad i hverdagen? På nettet kan du bestille måltidskasser til slankekure. Kasserne er pakket med lækre, friske og næringsrige ingredienser, som du kan bruge til tilberedning af aftensmaden.

Få glæde af de mange fordele ved måltidskasser med slankemad

Du kan blandt andet se frem til følgende fordele, når du er abonnement på slanke måltidskasser:

  • Du er garanteret af få kaloriefattig og sund mad til aften 
  • Du får mere tid til overs til motion og træning 
  • Du kan lave forskellige og spændende retter ugen igennem
  • Det bliver nemt og hurtigt at lave madpakke
  • Du sparer penge, som du i stedet kan bruge på fitnessudstyr 

Der er både økonomiske og praktiske fordele forbundet med at få færdiglavet slankemad leveret til døren. Det kan være en tidskrævende opgave selv at få for at sammensætte den sunde madplan uge for uge. Du skal bruge tid på at finde frem til velsmagende og næringsrige måltider. Og du skal købe ind og finde de mange ingredienser, som skal bruges til opskrifterne. 

Med en slank måltidskasse er alt arbejde gjort for dig. Du modtager friske og sunde råvarer hver uge i din kasse, hvor du også finder nemme og inspirerende opskrifter.

Værd at vide om slanke måltidskasserne 

Det særlige ved de såkaldte “slankekasser” er, at disse er henvendt til dig, som vil opretholde et vægttab samt dig, som vil i gang med at smide kilo. Alle opskrifter til kasserne er nøje udvalgt i forhold til ernæringssammensætning og energiindhold. 

Du bestemmer selv, hvor ofte du vil have slankemad til døren. Det kan være én gang om ugen, hver anden uge, eller du kan få din praktiske måltidskasse med slankemad leveret én gang om måneden.

Vi mennesker har forskellige behov og ønsker, når det kommer til madlavningen. Vil du igangsætte det sunde vægttab, kan det være en god idé at få din slankemad leveret hver uge. Du undgår at havne i de velkendte situationer, hvor den travle hverdag gør, at du tyr til de hurtige og usunde løsninger i forbindelse med aftensmaden. 

Du skal kun tilberede din slanke måltidskasse

Det eneste, du skal forholde dig til med en slanke måltidskasse, er tilberedningen og serveringen. På nettet er der flere forhandlere at vælge imellem. Det kan svare sig at bruge et par minutter på at undersøge forskellige forhandlere, så du kan få indtryk af deres kundefordele, prisniveauer, betalingsvilkår og produktsortimenter.

Typisk vil en forhandler af måltidskasser have 5-8 forskellige produkter af råvaresammensætninger at vælge imellem. Du skal vælge dén forhandler, der tilbyder slanke måltidskasser, og som har de kundefordele og priser, der matcher dine ønsker.

Forkæl dig selv og din familie med slanke færdigretter

Et vægttab kan blive udfordret af mange ting. Med en familie og fast arbejde går mange af døgnets vågne timer med kvalitetstid, fokus på arbejdsopgaver og ikke mindst praktiske gøremål. Det succesfulde vægttab opnås, når det at spise sundt og være aktiv er kendetegnende for din livsstil. 

Ved at tage din familie med på livsstilsændringen kommer det til at blive lettere for dig at spise sundt og lave god mad. Takket være de simple og nemme opskrifter der følger med til din slanke måltidskasse kan du tage børnene med i køkkenet, når aftensmaden skal tilberedes. Dermed bliver dit vægttab en kilde til mere tid og samvær med din familie.

Ingen i familien kommer til at mangle smag, når der laves mad fra en måltidskasse. Der findes et hav af spændende, velsmagende og mættede retter, som alle i familien vil elske. Den store fordel ved slankemad er, at mange af retterne også egner sig til at blive spist i kold udgave. Dermed kan madpakken til dig selv blive lavet på ingen tid, og du kan glæde dig til dejlige smagsoplevelser på jobbet. 

Sådan bestiller du slanke måltidskasser 

Når den rette forhandler er valgt, er det tid til at gennemføre din bestilling, så du kan igangsætte det vedvarende vægttab. Er det første gang, du bestiller måltidskasse online, kan det være hjælpsomt at gøre brug af denne mini-guide: 

  1. Angiv størrelse på måltidskassen
  2. Angiv leveringsintervalg 
  3. Oplys bopæl
  4. Gennemfør bestilling 

Det første led i bestillingen af slankemad handler om, at du skal angive størrelsen på din ønskede måltidskasse. Alle råvarekasser pakkes særskilt til de enkelte kunder i forhold til, hvor mange medlemmer deres husstande tæller. 

Du skal indtaste de personer, som skal være med til at spise den slankende mad derhjemme. De typiske valgmuligheder er 1-6 personer. Bor der flere end 6 personer i din husstand, er det nødvendigt at kontakte forhandleren for at lave en særlig bestillingsaftale.

Din måltidskasse med slankende mad bliver leveret direkte hjem til dig på din bopæl. Derfor skal du oplyse adresse i forbindelse med bestillingen. Det afsluttende led i bestillingsprocessen drejer sig om køb. Du kan som oftest vælge mellem flere elektroniske betalingsmidler såsom Paypal, Visa, Dankort, Mastercard og Mobilepay. 

Dette skal du vide om konceptet omkring måltidskasser

Måltidskasser er bygget op omkring abonnementsordningen som koncept. Du får mest værdi for pengene og størst fornøjelse af råvarekasserne, når du betaler et bestemt beløb pr. måned og får leveret din skønne, friske mad til døren. 

Du bindes ikke af dit køb, og som abonnementskunde får du masser af frihed og fleksibilitet med din måltidskasse. Du kan altid afmelde én eller flere leveringer, du kan sætte dit abonnement på pause, og du kan skifte måltidskasse eller tilkøbe de populære frugt- eller grøntkasser.

For dig med ønske om at leve sundere og gå ned i vægt kan det have stor betydning at kunne få skarpe priser på køb af frugtkasser eller grøntsagskasser. Du skal være opmærksom på, at din slanke kasse kun indeholder råvarer, som er beregnet til hovedmåltidet om aftenen. 

For at lykkes med at smide kilo skal du spise sundt hele dagen igennem. En kasse med frugt eller grønt kan bruges til snacks og mellemmåltider for alle i familien. 

Lav ændringer i dit abonnement 

Du får en personlig side hos din forhandler, som giver dig overblik over månedlige betalinger, type af måltidskasse og størrelsen på den. Vil du sætte dit abonnement på pause, fordi du skal på ferie, eller vil du ændre leveringsadresse, fordi du flytter et nyt sted hen, skal du foretage ændringerne på din brugerprofil. 

Det er vigtigt, at du har styr på tidsfristerne for at sætte én eller flere leveringer på pause. På hjemmesiden hos din forhandler kan du få oplysninger om, hvornår du senest skal have opdateret din brugerprofil med nye oplysninger, så ændringerne træder i kraft på de rette tidspunkter. 

Vil du tilkøbe kasser med frugt eller grønt, vil disse køb komme til at fremgå af din profil.

Særligt om priser på måltidskasser med slankemad

Det kan være dyrt at spise sundt og slankende. Frugt, grønt og lyst kød kan være en stor post på budgettet, når hele familien skal mættes. Bor du alene, kan det resultere i madspild, hvis du får købt flere råvarer, end du når at få spist i ugens løb. En måltidskasse er med til at gøre både indkøb, madsammensætning og tilberedning nemmere.

Du får en personlig pris på din slanke måltidskasse. Prisen påvirkes af, hvor stor din slanke måltidskasse skal være, og hvor hyppigt du vil have den leveret. Du skal holde din pris op imod, hvad du ellers ville have betalt for 3-5 måltider til familien i ugens løb samt udgifter til benzin. 

For de fleste mennesker kan der opnås besparelse både økonomisk og tidsmæssigt ved at få slankemad leveret til privaten. Den tid, du ville have brugt på at lave madplaner, finde opskrifter og stå i kø i supermarkedet, kan du i stedet bruge på at være fysisk aktiv. Du får med andre ord lettere ved at opnå dit ønskede vægttab og holde vægten, når du kan bruge tid hver dag på at gøre noget godt for dig selv.

Hvad indeholder slankekassen?

Du kan selv være med til at bestemme, hvilke sunde og slankende måltider du ønsker at servere for dig selv og din familie. Eftersom der findes mage forskellige typer af slanke måltidskasser, får du flere valgmuligheder for råvarer og sammensætning. Lider du eller én af familiens medlemmer af allergi, er det vigtigt at oplyse forhandleren om dette, når du er i gang med at gennemføre din bestilling. 

Det er uforpligtende at være kunde hos en forhandler af måltidskasser. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, eller du kan sætte en levering på pause, når du skal på ferie. 

Fra uge til uge kan du få overblik over, hvad din næste slanke måltidskasse indeholder. På forhandlerens hjemmeside opdateres menuen, så du ved, hvilke måltider du kan se frem til at nære dig og familien med i den kommende uge. Mange forhandlere giver deres kunder mulighed for at fravælge ét måltid. Det kan være, der er ingredienser, som du eller dine børn ikke synes om. På dén måde kan du selv sammensætte de middagsmåltider, som din slankekur skal bestå af.