Måltidskasse til 1 person – gør madlavningen sjovere

Bor du alene, kender du alt til, hvor ikke motiverende det ind imellem kan være at skulle lave mad til sig selv. Det kan føles både tidskrævende og meningsløst at stå i køkkenet i lang tid for at lave en lille portion mad til 1 person. 

Køb måltidskasse til 1 person og forkæl dig selv i hverdage og weekender

Det er langt fra kun singler, der kun har ét navn på postkassen, der kan få glæde af måltidskasser. Aldrig før har der været en så stor gruppe af danskere, som bor alene. For mange mennesker er det et bevidst tilvalg i tilværelsen at have bopælen for sig selv. 

Markedet for måltidskasser udvikler sig hele tiden. Ligesom der findes mange forskellige varianter af kasser med friske og spændende råvarer, får du i dag også mange valgmuligheder, når det kommer til at vælge størrelse på måltidskasser. 

Forhandlere af måltidskasser følger med tiden. Og det betyder, at du hos mange udbydere kan købe måltidskasse til 1 person. Måltidskassen kan blive din kilde til mere inspirerende mad i hverdagen, som du kan forkæle dig selv med. 

Værd at vide om måltidskasse til dig, der bor alene

I princippet er der ikke forskel på måltidskassen til 1 menneske og kassen med råvarer til den store børnefamilie. Råvarekasserne skal begge bestilles online, og du får lige mange kundefordele uanset størrelse på din kasse med råvarer. 

Før du går i gang med bestillingen af din måltidskasse, kan det svare sig at undersøge produktsortimentet hos flere forhandlere. Der kan være forskel på, hvilke typer af måltidskasser der udbydes, og de forskellige forhandlere kan have særlige handels- og købsvilkår. 

Udover at sikre dig at din forhandler tilbyder råvarekasser til singler, skal du også orientere dig om fragtmuligheder. Konceptet omkring de populære og praktiske kasser er bygget op omkring abonnementsordningen med fragten inkluderet i de månedlige betalinger. Sørg for at undersøge at din forhandler leverer måltidskasser ud i dét område af landet, hvor du har bopæl. 

Kom godt i gang med at lave god mad til dig selv

Er det ved at være en sjældenhed, du står i køkkenet? Eller har du ikke den store interesse for mad? Det er langt fra os alle, der har naturlig motivation for at lave mad fra bunden og eksperimentere med nye råvarer og tilberedningsmetoder. 

Du behøver ikke være ferm til at lave mad eller have masser af erfaring med tilberedning for at få glæde af dine måltidskasser. Indholdet i kasserne er pakket efter, at alle og enhver kan gå til opskrifterne. Der følger altid udførlige og hjælpsomme opskrifter med, som du kan bruge til tilberedningen af de måltider, som kassen indeholder.

I fremtiden kan du få bedre samvittighed med og overfor dig selv, når du serverer god, sund og mættende mad hver aften. Der bliver ingen grund til at ty til den hurtige og usunde løsning med fastfood, da du på under 30 minutter kan tilberede 1 skønt måltid. 

Sådan bestiller du måltidskasse til 1 voksen

På under 10 minutter kan du få bestilt dén type måltidskasse, som skal give dig skønne smagsoplevelser og nemme vilkår i fremtiden. Det eneste du skal bruge til bestillingen, er en PC, mobil eller tablet samt et elektronisk betalingsmiddel.

Selvom de mange forhandlere af måltidskasser til 1 person har varierede sortimenter, ser deres bestillingsprocedurer stort set ens ud. Du kan følge denne mini-guide, der kan hjælpe dig med at gennemføre bestillingen, når du opretter dig som ny kunde hos en forhandler:

  1. Valg af ønskede type måltidskasse
  2. Valg af størrelse på produkt (1 person)
  3. Valg af ønsket leveringsinterval
  4. Oplysning om bopæl
  5. Gennemførelse af køb 

Når du har valgt den ønskede type kasse med råvarer, skal du vælge “1 person”. Herefter ledes du videre til feltet, hvor du skal oplyse, hvor hyppigt du ønsker din måltidskasse leveret til bopælen. Om det skal være hver uge, hver anden uge eller 1 gang om måneden, er op til dig.

Endelig skal du angive din bopæl, så råvarerne kan leveres direkte til din hoveddør.

Særligt om betaling af måltidskasser

Du får mest værdi for dine pengene og størst fornøjelse med din måltidskasse, når du vælger abonnementsløsningen. Selvom det er muligt at købe en kasse med råvarer som enkeltstående køb, er madkonceptet designet til at bringe glæde på fast basis. 

Når du er i gang med bestillingen, skal du som sidste led angive dét betalingsmiddel, der skal bruges til at gennemføre dit køb. Du vil som udgangspunkt kunne vælge mellem både VISA, Dankort, Mastercard, Mobilepay og Paypal. Som abonnent kan du koble din aftale med en forhandler op til Betalingsservice, så de månedlige beløb for din måltidskasse automatisk trækkes fra din konto. Du skal ikke huske på at overføre penge hver måned, og du kan altid ændre dit abonnement, hvis du ønsker at lave ændringer med dine leveringer af mad.

Der kan være penge at spare, når du er abonnent med en måltidskasse. Du kan opnå rabatter ved at købe nye råvarekasser til, og du kan se frem til at få penge til overs, da du slipper for impulskøb i forbindelse med indkøb. 

Lav ændringer, når smagsoplevelserne skal udvides 

Er du kørt træt i en bestemt type mad? Eller er din kæreste boende hos dig i perioder hver måned? Uanset hvilken livsstil og leveform du har, kan du justere dit abonnement, så det matcher dit liv. 

Fra din personlige profil kan du skifte en ny type måltidskasse, du kan tilkøbe en supplerende frugt- eller grøntkasse, og du kan udvide størrelsen af råvarekassen. Sørg for at læse bestillingsvilkårene hos din forhandler, så du er sikker på, at dine ændringer foretages i tide. 

Det er også på din personlige side, du kan se, hvad du betaler for din nuværende måltidskasse til 1 person om måneden.

Skal du på ferie til udlandet, skal du huske at sætte dit abonnement på pause, så leveringen stopper i de uger, du er afsted. På den måde undgår du at betale for mad, du ikke får glæde af, og du minimerer madspild.

Hvad indeholder en måltidskasse til 1 person?

Du kan selv bestemme, hvad din måltidskasse til dig selv skal indeholde. Der vil stort set altid være omkring 5 forskellige varianter af madoplevelser at vælge imellem. Det kan f.eks. være vegansk mad, asiatisk mad, vegetarisk mad, eller du kan vælge den sunde måltidskasse, når energien skal være i top, og livremmen spændes ind.

Dine måltidskasser vil aldrig indeholde de samme ingredienser. Indholdet vil variere fra uge til uge, så du kan glæde dig til nye og spændende smagsoplevelser året igennem. Der er ingen grund til at afmelde dit abonnement, hvis du kommer til at kede dig med den måltidskasse, som du har kørt med i flere måneder. Du kan altid vælge en ny slags kasse til, hvis du får lyst til nye ingredienser, eller hvis du får interesse for at arbejde med nye tilberedningsmetoder. 

Hvor koster en måltidskasse til 1 person?

Prisen på måltidskasse til 1 person er den mest budgetvenlige løsning, der kan vælges. Det vil være mængde af ingredienser samt hyppighed af leveringer, der har indflydelse på prisen, du betaler hver måned. 

Som single eller alene boende kender du alt til, hvor dyrt det kan være at købe råvarer til dig selv i supermarkedet. Det er langt fra alle supermarkeder, der tilbyder singlevenlige pakninger af kød, frugt og grønt. Med en særligpakket måltidskasse til dig selv, ved du, at du kun betaler for dén mad, du når at få spist i ugens løb. Du er fri for at smide mad ud, og du kan slippe for at bruge flere timer hver måned på at stå i kø, lave indkøbssedler og finde varer. 

Overvejer du at købe måltidskasse til dig selv, men er du usikker på, om konceptet er noget for dig? Du kan med fordel gå efter de forhandlere, som tilbyder prøvekasser til potentielle kunder. Med en prøvekasse får du samme fordele som de tusindvis af danskere, der fast får måltidskasser leveret til privaten.