Aarstiderne måltidskasser

Hos Aarstiderne er man bevidst om jorden og kvaliteten, af de grøntsager man herigennem dyrker. Økologi er derfor en meget vigtig parameter i, hvordan man hos Aarstiderne fremskaffer råvarerne til de populære måltidskasser

Spar 30% på første måltidskasse

Hver eneste uge, hele året rundt, sørger den danske virksomhed Aarstiderne, for at bringe lækre økologiske måltidskasser, ud til sultne danskere i hele landet. Fælles for de populære kasser er, at de alle er fyldt med lækre økologiske ingredienser og spændende opskrifter, som er lige til at gå til og nemme at lave.

Hvad er Aarstiderne?

Aarstiderne er en dansk virksomhed, som blev stiftet tilbage i 1999, af Thomas Hartung og Søren Ejlersen. Lige siden er Aarstiderne, særligt blevet kendt for deres måltidskasser, som udelukkende består af gode økologiske råvarer, som bliver leveret direkte til din hoveddør.

Aarstiderne tilbyder en lang række af forskellige måltidskasser, som hver især indeholder gode økologiske råvarer, med tilhørende opskrifter til mange spændende måltider, hver eneste uge året rundt. Det eneste du skal sørge for, er selv at tilberede et lækkert måltid til dig og resten af familien.

Måltidskasserne består af 20 forskellige kasser, hvor indholdet varierer i alt, lige fra vegetariske retter, til børnekasser og mad som er specielt lavet til folk på low-carb diæter.

Måltidskasserne

Hos Aarstiderne lægges der en stor vægt og værdi i at hver eneste af de mange måltidskasser, passer til dig, din familie og jeres daglige behov, for lækker økologisk mad. Uanset hvilken en kasse du vælger, kan du forvente at modtage en kasse propfyldt af friske økologiske grøntsager, frugt samt frisk fisk og udskåret kød. 

Den danske virksomhed gør meget ud af at udvikle og nye og spændende måltidskasser, der er tilpasset danskernes forskellige livsstile. Derfor kan du i det store udvalg, finde måltidskasser som passer til vegetaren, til dem er er på slankekur og tæller kallorier, til børnene og til dem der godt kan lide at smage på forskellige egnsretter, fra hele verden. 

Hver eneste måltidskasse indeholder næsten alt hvad du skal bruge, for at lave det måltid som er beskrevet i den vedlagte opskrift. Det vil sige at du både finder kolonialvarer, fisk, kød, mejeriprodukter og grøntsager i kassen. Det eneste du selv skal bidrage med, er ofte bare de ting som du alligevel har stående i dit køkken, såsom salt, peber og olie. 

Spar 30% på første måltidskasse

En kasse fuld af gode økologiske råvarer direkte til dig

Alle Aarstidernes varer er 100% økologiske. Det vil sige at alle de ingredienser du finde i din måltidskasse, kommer fra forskellige økologiske landbrug både i Danmark, men også i udlandet. 

For Aarstiderne er det vigtigt at din mad er god, både for dig, men også for resten af verden. Derfor har Aarstiderne samlet en lang række professionelle og passionerede fagfolk, som i fællesskab har sat sig for at udvikle en række af fantastiske måltidskasser, som er klare til at blive leveret hjemme hos dig. Det eneste du skal bekymre dig om, er at tilberede al den lækre mad. 

Opskrifter fra kendte kokke

Aarstiderne samarbejder med en lang række af landmænd, kokke og forskere, som alle arbejder ihærdigt for at udvikle spændende ny måltidskasser.

Og derfor indeholder alle måltidskasserne hver især spændende opskrifter, som er udviklet af nogle af Danmarks bedste og kendte kokke. Det er blandt andet Louisa Lorang, Jens Mohr, Pernille Skjødt og Christine Bille, som hver især kommer med forskellige spændende bud, på sunde opskrifter som er nemme at lave. Selv for dem der ikke er vant til at svinge med de store gryder i køkkenet.

Et abonnement hos Aarstiderne

Vælger du at lave et abonnement hos Aarstiderne, kan du glæde dig over at modtage en måltidskasse hver eneste dag. Fordelen er at du her selv kan skræddersy dit abonnement, så det passer til dig og din families behov. 

Laver du et abonnement hos Aarstiderne er der ingen binding, og du kan derfor opsige abonnementet, lige når det passer dig. Du kan også selv ændre i dit abonnement, så har du fortrudt at du kun har lavet et abonnement til et måltid om ugen, kan du altid sætte antallet af måltidskasserne op, så de passer til dit forbrug. 

Spar 30% på første måltidskasse

Mange forskellige måltidskasser at vælge imellem

Hos Aarstiderne findes der hele 20 forskellige måltidskasser, du frit kan vælge imellem. Det gælder blandt andet måltidskasser til vegetarerne, den travle børnefamilie og til dem der ikke ønsker gluten. 

Aarstiderne udvikler hele tiden nye produkter, og det betyder også, at der løbende bliver flere og flere af de populære kasser, du kan vælge imellem. 

De forskellige måltidskasser:

Måltidskasser fra ÅrstiderneBeskrivelseFind kassen her
BudgetKassenSimple og lækre hverdagsmåltider for hele familen med fast kuvertpris – Det gør det nemt at få lækre måltider til en lav kuvertpris
500KalorierKassenMåltider der mætter og spændende råvarer med god variation, så det er lige til at gå til.

500 kalorier kassen er specielt lavet til dig, der gerne vil tabe dig nogle kilo.

Kassen er lavet sammen med nøje afpasning af kaloriemængde, og med i kassen hver uge, modtager gode råd til dit motion og vægttab.

Hvert måltid fra måltidskassen har i gennemsnit 500 kalorier pr. måltid. 
Vegetar500KalorierEnergireducerede sunde grønne måltider, der alle er baseret på sæsonens bedste grøntsager, måltiderne er varierede, mættende og lette at lave, så du nemt får et godt og nærende måltid.
VegetarKassenGrønne vegetariske måltider der har kant og egner sig godt til en sund varieret kost for alle grøntsagselskere, bliv inspireret til at opleve den grønne mad på nye måder.

Kassen indeholder mad til 1-4 personer, og kan tilberedes på blot 45 minutter. Vegetarkassen byder på en lang række velsmagende og indbydende vegetariske retter.

Den kan både bruges af vegetarer, men også være til stor inspiration til at spise mere grønt i hverdagen, for dem der ikke er vegetarer.
KvikKassenHar du en travl hverdag? Så kan vi hjælpe med gode sunde nærende retter der indeholder masser af grønt med fisk eller kødudskæringer.

Kvikkassen er den hurtige kasse, som indeholder mad nok til 1-5 personer. Indholdet er enkelt og ligetil, og passer derfor perfekt til dig, som ønsker et velsmagende og næringsrigt måltid i en fart. Retterne kan tilberedes på max 30 minutter, og passer både til børn og voksne. 
BørnefamilieKassenLækre retter der er populære blandt voksne og børn, nemme at tilberede og indeholder alt det I har brug for af nærende og fristende grønt, velkendte fisk, fars og nemme kødudskæringer.

Denne måltidskasse egner sig særligt godt til den travle børnefamilie, hvor det er vigtigt at få noget sundt og næringsrig mad, også selvom det til tider skal gå hurtigt.

Denne kasse indeholder nok mad til 2-5 personer, og tilberedes på blot 40 minutter. Maden i denne kasse er ideel til at både børn og voksne i fællesskab kan hjælpe hinanden med at tilberede maden. 
FlexitarKassenØnsker du at spise grønnere i hverdagen er dette kassen for dig, her får du udover gode sunde grønne råvarer også en dag med fisk og en dag med fjerkræ, nemt at gå til.

Flexitarkassen er fuld af skønne bælgfrugter, krydderier og blandede citrusfrugter, som er med til at gøre dine retter sunde og velsmagende.

Kassen indeholder mad til 2-4 personer. 
BørneKvikMåltidskassen der er baseret på børnevenlige måltidsfavoritter der kan være klar på max 30 min. her får du godt ed grønt i kassen sammen med de gode kolonialvarer og velkendte kødudskæringer.
LivretterHer finder du alle de velkendte aftensmadsfavoritter vi alle elsker, tilsat et grønt tvist så du også får masser af grøntsager og smag.

Det er velkendte retter til børn – med en grøn twist. Livretten er hverdagsmad, som smager af noget blandet med spændende tilbehør og grønt efter årstiden.

Livret kassen indeholder mad til 2-4 personer.
Jeres FavoritterHer er deres måltider der har fået topkarakter af alle vores kunder, så du hver uge får det bedste fra vores måltidskassemenu, her vil du opleve et lækkert appetitvækkende miks af grønne retter og retter med kød eller fisk.

Måltidskassen er sammensat af de forskellige retter som er lavet fra inspiration fra Aarstidernes kunder.

Derfor kan du også i denne kasse møde forskellige retter, som ikke har den helt samme tilberedningstid.
Den Veganske
MåltidsKasse
Det kan være svært at finde på nye opskrifter, som er helt uden animalske produkter. Men med denne kasse er det nemt.

Denne måltidskasse indeholder hver uge, lækre veganske retter med masser af smag, fyldt med vegetabilske proteiner og masser af god grøn energi.

Kassen er fuld af nærende retter, som maksimalt tager 45 minutter at tilberede. 
Den Glutenfri
VeganerKasse
Måltidskassen der er Vegansk og glutenfri – Her får du de bedste råvarer til veganske måltider hvor der samtidig er lagt stor vægt på glutenfri mad, så du er garanteret et glutenfrit måltid.
VerdensKassenVerdens kassen er til dig, som gerne vil have mad der er inspireret fra andre lande.

lær nye velsmagende og spændende egnsretter at kende de er med masser af krydderier, forskellige inspirerende smagsvarianter og kød, fisk og grønt fra hele verden.

Retterne er inspireret af det udenlandske køkken, altid uden svinekød.

Verdens kassen tager højst 45 minutter at tilberede, og indeholder mad til 2-4 personer, 3 dage om ugen. 
Vegetar 20 MinutterI denne måltidskasse får du grønne retter med masser af smag, og nemme proteiner der altsammen er hurtige og nemme at tilberede – så du kan få sund mad i en fart.

Kassen er fuld af inspiration til lækre grønne retter, og er Aarstidernes bud på lækre grønne vegetariske retter, til dig som ønsker en hjælpende hånd til nye spændende retter. 
BørneVegetarDenne måltidskasse giver dig vegetarretter til hele familien, der er lagt vægt på nemme og velkendte retter med en god blanding af fast food, mild verdensmad og det velkendte mormormad.

Ønsker du at få en måltidskasse som er fuld af vegetariske retter, som alle i familien kan lide, og så børnene.

Så er Børne Vegetarkassen et godt bud. Kassen indeholder mange retter, som er en god blanding af klassisk mad, fast food og mad fra hele verden.

Måltiderne er hurtige at lave, og ofte tager ca. 30 minutter
10 MinuttersKassenVil du gerne have lynhurtig og velsmagende mad, der på 10 minutter giver dig et velsmagende, sundt og mættende måltid, vi har nemlig allerede ordnet forarbejdet så du kun skal gøre det sidste.

Så er denne kasse måske noget for dig. Denne kasse adskiller sig fra mange af de andre måltidskasser, da alt maden allerede er tilberedt.

Det eneste du skal gøre, er at opvarme den og selv lave et hurtigt tilbehør. Kassen indeholder 2-3 simreretter.
KvikKassen Uden FiskDette er vores måltidskasse som er garanteret helt fiskefri, den indeholder nemme og varierede retter der er fulde af god smag, som du hurtigt kan tilberede så maden er klar om 30 minutter.
SenseKassenDette er sense måltidskasse, den er baseret på grønne velsmagende og varierede retter bygget op om sense-principperne der er udviklet af den kendte kostvejleder Suzy Wengel.

Sense er en livsstil, og vil du gerne spise efter Sense-principperne, så er denne kasse helt sikkert et forsøg værd.

Med denne kasse får du både lækre råvarer, samt enkle opskrifter og en oversigt over hvordan retterne i kassen skal fordeles, i forhold til spisekasse-modellen. Retterne er enkle, og tager ca. 30-40 minutter at lave.
ProteinKassenher finder du et stort varieret udbud af smagfulde nærende måltider der er fyldte med lækre sunde grønne grøntsager, og protein fra kød, fisk og planteriget.
GodMorgenKassenDet er vigtigt at starte dagen korrekt, sørg for en god og langvarrig mæthed baseret på magre mælkeprodukter, grønt, frugt, nødder og æg, med denne gode base er du gearet til dagens opgaver.

Så nemt er det at bestille hos Aarstiderne

Kunne du tænke dig at prøve en af de mange måltidskasser fra Aarstiderne, så er det meget enkelt og nemt at komme i gang. Det eneste det kræver er, at du klikker dig ind på hjemmesiden, finder den måltidskasse som du gerne vil prøve, og så er du i gang.

  • Klik ind på Aarstidernes hjemmeside 
  • Vælg den måltidskasse du ønsker at modtage, og tilføj denne til din indkøbskurv
  • Du vælger herefter selv hvor mange dage, og hvor mange personer du ønsker at modtage mad til
  • Herefter vælger du hvilken en dag du ønsker at modtage din måltidskasse
  • Tilføj eventuelle bemærkninger til din måltidskasse for eksempel hvor din måltidskasse må stilles
  • Anvend dit betalingskort for at betale