Skagenfood måltidskasser

Skagenfood emmer af passion, og en ægte interesse for fiskelivet. Men samtidig også en stor interesse i at holde gang i det gode fiskeliv, de fleste af os forbinder det nordlige danske Skagen med. Skagen er duften af friskfanget fisk, det er små blå fiskekuttere som sejler i havn, med dækket fuld af friske og fisk, liggende på store hvide isklumper, som bare ligger og venter på at blive solgt.

Skagenfood er en danskejet virksomhed, som ligger i den lille by Strandby, syd for Skagen. Mission var og er stadig den dag i dag, at bringe friske fisk hjem til det danske middagsbord. 

Skagenfoods mange måltidskasser er netop det, det er duften af frisk fisk, blandet med de bedste økologiske råvarer fra både danske og udenlandske leverandører. 

Hvad er Skagenfood?

Skagenfood er en dansk virksomhed som blev etableret tilbage i 2001, af ægteparret Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen. Siden er Skagenfood blevet særdeles kendt for deres lækre måltidskasser med friskfanget fisk, som bliver sendt direkte hjem til din hoveddør. 

Skagenfood fungerer på samme måde, som du kender det fra andre udbydere af måltidskasser, forskellen er bare, at når du bestiller en kasse hos Skagenfood, så vil det hovedsageligt være frisk fisk, der er det bærende element. 

Hos Skagenfood er det primært friskfanget fisk fra danske farvande, du kan finde i de populære måltidskasser. Men fiskene kan også komme fra Island, Færøerne og Norge, særligt hvis der i perioder er faldende landinger i Danmark, eller hvis det er der store efterspørgsler på mere specielle fisk, såsom rødfisk, laks eller kuller.

Lige siden starten er det gået godt for Skagenfood, som lige nu kan bryste sig ved at levere frisk fanget fisk, ud til hele 20.0000 abonnementer rundt i hele Danmark. 

Bæredygtigt fiskeri og det gode måltid

Det der kendetegner Skagenfood, er den bæredygtige tilgang til et sundt fiskeri i Danmark. Derfor bliver størstedelen af alle fiskene primært købt på nordjyske auktioner i Strandby, Hirtshals og Skagen. I tilfælde af at vejret ikke arter sig, eller fiskebestandene falder, køber Skagenfood også deres forskellige friske fisk i Norge, Island eller på Færøerne. 

Frisk fisk i din måltidskasse

Måltidskasserne fra Skagenfood består af 16 forskellige måltidskasser, hvor man selv frit kan vælge den variant, der passer bedst til en. Man kan blandt andet vælge en familievenlig udgave, en glutenfri udgave eller en bæredygtig udgave.

Hos Skagenfood kan du vælge at lave et abonnement, hvor du modtager en kasse en gang om ugen, hver 2. eller hver 4. uge. Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra varer, som ikke nødvendigvis også er fisk. Det er for eksempel ost og tapas, drikkevarer og forskellig frisk og lækker morgenmad. 

Alle måltidskasser er nemme og hurtige at tilberede. Måltidskasserne består af næsten færdige retter, som oftest kan tilberedes på ca. 10-30 minutter, alt afhængig af hvilken en type kasse der er tale om. 

16 forskellige måltidskasser at vælge imellem

Hos Skagenfood finder du hele 16 forskellige måltidskasser, som alle inkluderer lækre økologiske retter, både med og uden fisk. Eksempler på kasserne er for eksempel citronbagt torskefilet, kylling tikka masala og kulmule med avocado og hvidløg. 

De 16 forskellige typer af måltidskasser ser således ud:

 1. Skagen Måltidskassen
 1. 20 minutter Børnekassen
 1. Klima Måltidskassen
 1. Pescetar Måltidskassen
 1. Go green Måltidskassen
 1. Go green glutenfri Kassen
 1. Lyn Måltidskassen
 1. Just Heat Kassen
 1. Just Heat Kassen + ASC laks
 1. Favorit Måltidskassen
 1. Vegetar Måltidskassen
 1. Familiekassen X-lyn
 1. Slanke Måltidskassen
 1. Heat & Cook Familiekassen
 1. Fredagsfisk
 1. Klar Parat Kassen

Skagen Måltidskassen

Denne kasse indeholder opskrifter til fisk i de kendte og klassiske retter, men også i nye variationer. Kassen kan suppleres med et øko Heat måltid. Den indeholder 2 måltider med fisk, og passer til 2 personer. Retten er nem og tager ca. 15 minutter at tilberede. 

20 minutter Børnekassen

Denne kasse er specielt lavet til den travle børnefamilie, som vægter et sundt og nærende måltid med friske fisk. Den er meget børnevenlig, og indeholder 2 færdiglavede retter, plus et du selv skal tilberede, eventuelt sammen med børnene. Tilberedningstiden er ca. 20 minutter. 

Klima Måltidskassen

Klimakassen er til dig der gerne vil passe godt på klimaet, og som altid tænker over, hvad det er du putter i munden. Klimakassen indeholder nemme velsmagende retter, som er udviklet for at tage særligt meget hensyn til klimaet. Tilberedningstiden er omkring 30 minutter.

Pescetar Måltidskassen

Denne kasse er til dig, som ikke ønsker at spise kød, kun fisk. Kassen kan bestilles til 1, 2, 3 eller 4 personer, hvor du modtager mad til 3 dage om ugen. Alle råvarer medfølger, det eneste er blot at tilføje de ting du allerede har stående i køkkenet, såsom salt, peber og fedtstof. Denne kasse er nem at lave, og tager ca. 30 minutter at tilberede. 

Go green Måltidskassen

Go Green er et godt bud til dig som ønsker en grøn og sund måltidskasse. Den indeholder 1 eller 2 fiskeretter, en enkelt vegetarret og en kødret. Med denne måltidskasse holder man 1 dag i ugen kød fri. Alle produkter i kassen er økologiske, og kasserne kan bestilles så der er mad nok til 4 personer. 

Go green glutenfri Måltidskassen

Vil du gerne spise glutenfrie produkter, af den ene eller anden grund. Så er Go Green glutenfrie kassen bestemt værd at prøve. Alle retterne er baseret på glutenfrie produkter, samt friskfangede fisk som lige er til at smide på panden. Kassen kan bestilles til 1, 2, 3 eller 4 personer, og laves på blot 30 minutter.

Lyn Måltidskassen

Den kasse er et godt bud på sunde retter, som er meget hurtige og meget nemme at lave. Den består af en række klassiske retter med frisk fisk, kød og fjerkræ, som er sammensat på forskellige måder. Kassen kan bestilles op til 5 personer. 

Just Heat Måltidskassen

Denne måltidskasse kræver ikke det helt vilde af dig, retterne skal blot varmes, så har du et lækkert økologisk måltid på ingen tid. Kassen består af 3 færdigretter, 2 med kød eller fjerkræ og 1 vegetarret. Indholdet er færdiglavet, og holder sig derfor ikke længere en 5 dage på køl, men kan eventuelt fryses. Kassen indeholder lækre retter fra 2 personer.

Just Heat Måltidskassen + ASC laks

Denne måltidskasse fra Skagenfood er en helt ny kasse, som indeholder 3 færdigretter udviklet med et tvist. Den er lavet af de bedste økologiske råvarer, som maks. kan holde sig på køl i 5 dage fra modtagelsen, ellers kan den også nemt fryses ned. Kassen passer til 2-4 personer, og tager i alt 30 minutter at tilberede. 

Favorit Måltidskassen

Kunne du godt tænke dig at prøve forskellige spændende retter fra andre forskellige køkkener? Så er Favorit kassen fra Skagenfood et rigtig godt bud. Retterne i kassen passer til 2 eller 4 personer, og passer til 3 måltider ud af ugens 7 dage. Der indgår kun økologiske varer og alle retter indeholder enten fjerkræ, kød eller fisk. De forskellige retter i denne kasse, tager ca. 30 minutter at lave.

Vegetar Måltidskassen

Er du vegetar så er denne måltidskasse med garanti noget for dig. Kassen er fyldt med lækre økologiske råvarer, og opskrifter der er specielt udviklet til vegetarer. Derfor findes der heller ikke spor af kød, kun friske grøntsager, såsom kikærter, linser, bønner og mange smagfulde krydderier. Vegetarkassen kræver maks. 30 minutters tilberedning, og indholdet kan nemt mætte op til 4 personer. 

Familiekassen X-lyn

Er man en travl familie, er det en gang imellem lækkert at kunne lave et lækkert måltid på ingen tid. Denne kasse indeholder sunde økologiske måltider, som kan tilberedes på næsten ingen tid. Tilberedningstiden er kun ca. 10-15 minutter og passer til 3-4 personer. 

Slanke Måltidskassen

Slankekassen er særligt lavet til dig, der gerne vil holde den slanke linje. Alle retterne i denne kasse indeholder i gennemsnit 500-600 kcal pr. måltid, og er udviklet på baggrund og i overensstemmelse med De officielle kostråd. Tilberedningstiden er ca. 25 minutter.

Heat & Cook Familiekassen

Måltiderne i denne kasse kan du lave på bare 15 minutter. Råvarerne i denne måltidskasse består udelukkende af 100% økologiske råvarer. Heat & Cook består af de klassiske retter, såsom boller i karry og høns i asparges. 

Fredagsfisk Måltidskassen

Fredag aften er lig med hygge for langt de fleste børnefamilier, og som navnet selv siger, er denne kasse udviklet til en hyggelig aftensmad. Kassen indeholder et måltid, som består af frisk fisk sammen med økologisk tilbehør. Det kan blandt andet være fisk såsom kulmule, rødtunge, laks og rødspætte. 

Retterne i denne måltidskasse er lige til at gå til, og tager ca. 30 minutter at tilberede.

Klar Parat Måltidskassen

Har du en travl hverdag, hvor aftensmaden hurtigt skal laves, er klar parat måltidskassen værd at kigge nærmere på. Kassen indeholder mad for op til 4 personer, som du kan lave på bare 10-20 minutter. Det eneste du skal gøre for at have et perfekt er, enten at varme retten op, måske stege eller koge få ingredienser, og vupti så har du et super lækkert måltid. 

Det er enkelt at bestille en måltidskasse fra Skagenfood

Som med mange andre bestillinger af måltidskasser på nettet, er en måltidskasse fra Skagenfood også meget enkel og ligetil at bestille. 

Det eneste du skal gøre, er følgende:

 • Klik ind på Skagen Foods hjemmeside, og find menuen med måltidskasser
 • I menuen vælger du den måltidskasse du ønsker at modtage, og tilføj denne til din indkøbskurv.
 • Du vælger selv antal personer, og hvilken af de viste kategorier du gerne vil bestille ud fra
 • Du vælger også antallet af dage du ønsker din måltidskasse
 • Systemet vælger nu de passende måltidskasser ud fra dine ønsker, den udregner også selv prisen hvilket også inkluderer fragten
 • Du kan nemt angive hvor du gerne vil have din måltidskasse leveret på din adresse, samt hvor ofte og hvornår du ønsker at modtage den første levering
 • Anvend dit betalingskort for at betale