Få styr på hverdagen med Bonzo måltidskasser

Hvis du synes, det kniber med at få hverdagen til at hænge sammen, og aftensmad, madpakker og legeaftaler hænger dig langt ud af halsen, er det måske tid til at gøre noget ved det. Det kan du gøre på flere forskellige måder, men aftensmaden er et godt sted at starte. Hvorfor ikke bestille måltidskasse fra Bonzo med det samme?

Spar 20% med rabatkoden: DA20

Hvad er Bonzo måltidskasser?

Bonzo er et firma, der hylder det hjemmelavede måltid. Det startede i tante Bonzos have og er sidenhen blevet til noget endnu større, der kan give glæde til så mange mennesker som muligt. Bonzo sætter en ære i at servere et lækkert, hjemmelavet måltid, der stammer fra middelhavsområdet.

Firmaet sætter fokus på det grønnere valg, så måltidet både bliver hjemmelavet og sundt og nærende for dem, der køber det. Deres mål er at give deres kunder den samme gode oplevelse, som de selv har haft med tante Bonzos mad.

Måltidskasserne består af mad, der kan laves hurtigt og er dermed et godt alternativ til fast food. Bonzo-familien vil gerne garantere, at du kan servere et sundt og lækkert måltid til din familie på 30 minutter. På den måde behøver det ikke at være en sur pligt at stå i køkkenet om aftenen, og samtidig får du mere tid med din familie.

Hvilket mad kan jeg forvente i en Bonzo måltidskasse?

Bonzo måltidskasser tilbyder noget for enhver smag, hvilket betyder, at du kan servere noget for alle. Du kan både bestille måltidskasser med og uden kød, og nogle af deres retter er endda 100 % vegansk. Du bestemmer helt selv, hvad du vil bestille, og du må også meget gerne prøve alle slags. Det vigtigste er, at du får det, du gerne vil have og kan lide.

Det er desuden vigtigt at du spiser sundt og passer på miljøet, og derfor er der fokus på det grønnere valg, lige meget hvad du bestiller.

Spar 20% med rabatkoden: DA20

Specifikt udvalgte råvarer

Råvarerne er specifikt udvalgt, så du er sikker på, at dine retter er af den bedste kvalitet og har en masse smag, kraft og vitaminer. Det er udelukkende de bedste råvarer, der bliver valgt, og det er kun noget som menneskene bag Bonzo selv ville spise. De fleste af grøntsagerne er fra Sydeuropa, så de er fyldt med sol og flotte farver, hvilket også gør retterne smukke at se på.

Kødet stammer naturligvis fra dyr, der har haft det godt og har fået naturligt foder, så både sundheden og smagen er i top, når du bestiller en måltidskasse med kød. Du får altid den bedste kvalitet, når du bestiller måltidskasse fra Bonzo.

Der bliver slet ikke brugt konserveringsmidler, da firmaet i stedet benytter sig af henkogning og frysetørring, hvilket ligeledes betyder, at du får det bedste af det bedste.

Hvorfor skal jeg bestille Bonzo måltidskasse?

Du skal bestille Bonzo måltidskasse, fordi du gerne vil have en lettere hverdag med mere overskud til din familie. Det kan være svært at være børnefamilie i dag, og du går måske rundt med dårlig samvittighed hele tiden, fordi der ikke er nok timer i døgnet.

Det kan du ændre, hvis du bestiller måltidskasser fra Bonzo, da du på den måde kan kokkerere et måltid til din familie på 30 minutter. Desuden kommer alle råvarerne med, så du behøver ikke at handle ind til aftensmaden i tide og utide, fordi du har glemt noget.

I stedet for at bruge tid på at lave mad i flere timer, kan du lege med dine børn, bruge tid med din partner, gå en tur med hunden, arbejde eller slappe af foran fjernsynet. Mulighederne er mange, når du ikke længere skal stå i køkkenet hele aftenen, og det eneste du skal tænke på, er hvordan du vil bruge al den ekstra tid du har fået.

Hvis du er vild med at have mere tid og overskud i hverdagen, og hvis du er vild med pasta, ris og lækre grøntsager og kød af god kvalitet, er Bonzo måltidskasse uden tvivl det rigtige valg for dig.

Måltiderne hos Bonzo

Der findes et hav af muligheder hos Bonzo måltidskasser, og det sværeste bliver helt sikkert at vælge en måltidskasse. Heldigvis kan du blive ved med at bestille flere måltidskasser, så du kan smage alle retterne. Der kommer desuden nye retter hele tiden, så du behøver ikke at være nervøs for at blive træt af de retter, du allerede har smagt.

Spar 20% med rabatkoden: DA20

Du kan eksempelvis få arrabiata med majspasta eller chili sin carne med basmatiris, hvis det skal være et vegansk måltid, og du kan få kødboller med majspasta, bolognese med pappardelle eller boeuf bourguignon med kartoffelmos, hvis det skal være med kød.

Der er naturligvis endnu mere, du kan vælge, og det er retter til enhver smag. Det gælder bare om at vælge de retter, du synes bedst om, og så kan du sætte tænderne i noget lækkert fra middelhavsområdet hver eneste dag.

Hvordan gør jeg?

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil have en Bonzo måltidskasse, skal du blot gå ind på hjemmesiden og bestille. Du skal vælge om du gerne vil have med eller uden kød, om det er til én person eller en hel familie, eller om det skal være gourmet eller tilbud.

Derefter skal du vælge den kasse, du gerne vil have, og så skal du indtaste dit navn, din mail, din adresse, dine betalingsoplysninger og lignende informationer, og så er du faktisk klar til at bestille nogle lækre måltidskasser fra Bonzo. Til sidst trykker du bare på bestil, og så er måltidskasserne på vej til dig. Fragten er gratis, så det behøver du ikke at tænke på.

Om måltidskasserne

I en måltidskasse er der nok mad til 2-3 voksne eller 2 voksne og 1-2 børn, og hver måltidskasse indeholder mad til cirka 3-5 forskellige måltider. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvordan du vil fordele retterne i løbet af ugen.

Bonzo har sammensat nogle af de mest populære måltider for dig, så du ikke selv behøver at gøre det, og dermed bliver det så nemt som muligt, men du kan også sagtens selv blande måltiderne, hvis du har nogle favoritter.

Måltidskasser fra Bonzo adskiller sig ved, at retterne er frysetørrede og henkogte, så de kan holde sig længere, men uden at indeholde konserveringsmidler.

Du kan eksempelvis vælge Studiekassen Classic eller Studiekassen Vegan, eller du kan vælge Børnekassen Classic eller Børnekassen Vegan. Du kan også vælge Single Classic eller Single Vegan, hvis du er alene. Du kan også vælge Suppekassen, Weekendkassen, Familiekassen, Ketokassen og mange flere endnu. Alle kasserne koster under 500 kr. og er nøje udvalgt af Bonzo-familien.

Gode grunde til at vælge Bonzo

Det er nemt. Om du er alene, eller du har børn, kan det føles overvældende at skulle lave mad hver aften, og derfor leder du garanteret også efter en løsning, der gør det så nemt som muligt at lave mad.

Du får mere tid i hverdagen. I stedet for at stå i køkkenet hele aftenen, har Bonzo sørget for at du bare skal stå der i 30 minutter for at lave et sundt, nærende og samtidig lækkert måltid.

Du får sund mad hver aften. Hvis du vælger Bonzo måltidskasse, får du sund mad hver aften, og du undgår at købe færdigretter eller lignende, fordi du ønsker noget hurtigt mad.